Demre'de 19 Mayıs coşkusu

YEREL 19.05.2022 - 11:46, Güncelleme: 19.05.2022 - 11:46
 

Demre'de 19 Mayıs coşkusu

Antalya'nın Demre ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yılı kutlamaları coşku ile başladı. Kutlamalar kapsamında fener alayı yapılırken, Ece Seçkin konser verdi.

haberimizvar.net- Demre Kaymakamlığı ve Demre Belediyesi tarafından düzenlenen kutlamalar, fener alayı ile başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan fener alayında en önde dev bir Türk bayrağı ve Atatürk posteri taşındı. Yol boyunca binlerce kişi Onuncu Yıl Marşı, Gençlik Marşı, İzmir Marşı, Ankara Marşı ve Mavi Gözlüm türküsünü söyleyerek, bayraklarla meşalelerle yürüdü. Fener alayı, Noel Baba Meydanı'nda sona erdi.  Fener alayının ardından pop şarkıcısı Ece Seçkin konser verdi. Noel Baba Meydanı'ndaki konseri aralarında Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Baro Temsilcisi Burak Gümüş, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Günay, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, belediye meclisi üyeleri, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yaklaşık 4 bin 500 kişi izledi. Ece Seçkin konserine 'Dibine Dibine' parçası ile başladı. Aralarında 'Adeyya', 'Aman Aman', 'Sen Hala Orda mısın', 'Yastık', 'Dağılmak İstiyorum' parçalarının bulunduğu 25 şarkı söyleyen Seçkin konserini yine 'Dibine Dibine' şarkısı ile bitirdi.  Konser sonunda Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve eşi avukat Funda Kocakaya sahneye çıkarak, Ece Seçkin'e bir  plaket ve çiçek vererek teşekkür etti. Kocakaya, "Bugün Türkiye'nin kurtuluş ateşinin yakıldığı, Samsun'dan Anadolu'ya özgürlük ateşinin yayıldığı günün 103. yılı. 19 Mayıs özgürlük ateşinin yakıldığı bu günü coşku ile kutluyoruz. Bu coşkuyu Ece Seçkin'le yaşıyoruz. Bugünümüzü Türk gençliğine emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle, şükranla anıyoruz" dedi.
Antalya'nın Demre ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yılı kutlamaları coşku ile başladı. Kutlamalar kapsamında fener alayı yapılırken, Ece Seçkin konser verdi.

haberimizvar.net- Demre Kaymakamlığı ve Demre Belediyesi tarafından düzenlenen kutlamalar, fener alayı ile başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan fener alayında en önde dev bir Türk bayrağı ve Atatürk posteri taşındı. Yol boyunca binlerce kişi Onuncu Yıl Marşı, Gençlik Marşı, İzmir Marşı, Ankara Marşı ve Mavi Gözlüm türküsünü söyleyerek, bayraklarla meşalelerle yürüdü. Fener alayı, Noel Baba Meydanı'nda sona erdi.

 Fener alayının ardından pop şarkıcısı Ece Seçkin konser verdi. Noel Baba Meydanı'ndaki konseri aralarında Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Baro Temsilcisi Burak Gümüş, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Günay, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, belediye meclisi üyeleri, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yaklaşık 4 bin 500 kişi izledi. Ece Seçkin konserine 'Dibine Dibine' parçası ile başladı. Aralarında 'Adeyya', 'Aman Aman', 'Sen Hala Orda mısın', 'Yastık', 'Dağılmak İstiyorum' parçalarının bulunduğu 25 şarkı söyleyen Seçkin konserini yine 'Dibine Dibine' şarkısı ile bitirdi.

 Konser sonunda Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve eşi avukat Funda Kocakaya sahneye çıkarak, Ece Seçkin'e bir  plaket ve çiçek vererek teşekkür etti. Kocakaya, "Bugün Türkiye'nin kurtuluş ateşinin yakıldığı, Samsun'dan Anadolu'ya özgürlük ateşinin yayıldığı günün 103. yılı. 19 Mayıs özgürlük ateşinin yakıldığı bu günü coşku ile kutluyoruz. Bu coşkuyu Ece Seçkin'le yaşıyoruz. Bugünümüzü Türk gençliğine emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle, şükranla anıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.