Demre'de 2 kazada 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ 05.06.2021 - 11:19, Güncelleme: 05.06.2021 - 11:19
 

Demre'de 2 kazada 3 kişi yaralandı

Antalya'nın Demre ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada biri ağır 3 kişi yaralandı

haberimizvar.net- Demre'deki ilk kaza dün saat 14.30 sıralarında D-400 karayolunun Demre'ye bağlı Gürses Mahallesi Sura mevkiinde meydana geldi. Kaş yönünden Demre'ye doğru giden Adem Acar (31) yönetimindeki 07 TY 460 plakalı otomobil orman gözetleme kulesi civarına geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampolden uçtu. Kazada yaralanan Adem Acar'a ilk müdahale kaza yerinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. Ardından ambulansla Demre Devlet Hastanesi'ne götürülen Adem Acar, ileri tetkikler için Finike Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Demre'deki ikinci kaza saat aynı saatlerde D-400 karayolu Demre şehir için geçişindeki Finike Caddesi'nde meydana geldi. Finike yönünden Demre ilçe merkezine giden Mustafa Gökdağ (17) yönetimindeki plakasız motosiklet, dönüş yapmaya çalışan Nusret Akman (23) yönetimindeki 07 K 5630 plakalı otomobil ve karayoluna çıkış yapmak isteyen Osman Taşkın (19) yönetimindeki 07 AKF 730 plakalı çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Mustafa Gökdağ ve yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı Emircan Kaçmaz (15) yağmur suyu kanalına düştü. Kazada ağır yaralanan motosiklette yolcu olarak bulunan Emircan Kaçmaz ve Mustafa Gökdağ'a ilk müdahale kaza yerinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. 2 yaralı ambulansla Demre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavinin ardından durumu çok ağır olan ve vücudunun her yerinde kırıklar olan Emircan Kaçmaz, ambulans helikopterle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Motosiklet sürücüsü Mustafa Gökdağ ise Finike Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. İki kazayla ilgili de inceleme başlatıldı.
Antalya'nın Demre ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada biri ağır 3 kişi yaralandı

haberimizvar.net- Demre'deki ilk kaza dün saat 14.30 sıralarında D-400 karayolunun Demre'ye bağlı Gürses Mahallesi Sura mevkiinde meydana geldi. Kaş yönünden Demre'ye doğru giden Adem Acar (31) yönetimindeki 07 TY 460 plakalı otomobil orman gözetleme kulesi civarına geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampolden uçtu. Kazada yaralanan Adem Acar'a ilk müdahale kaza yerinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. Ardından ambulansla Demre Devlet Hastanesi'ne götürülen Adem Acar, ileri tetkikler için Finike Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.


Demre'deki ikinci kaza saat aynı saatlerde D-400 karayolu Demre şehir için geçişindeki Finike Caddesi'nde meydana geldi. Finike yönünden Demre ilçe merkezine giden Mustafa Gökdağ (17) yönetimindeki plakasız motosiklet, dönüş yapmaya çalışan Nusret Akman (23) yönetimindeki 07 K 5630 plakalı otomobil ve karayoluna çıkış yapmak isteyen Osman Taşkın (19) yönetimindeki 07 AKF 730 plakalı çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Mustafa Gökdağ ve yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı Emircan Kaçmaz (15) yağmur suyu kanalına düştü. Kazada ağır yaralanan motosiklette yolcu olarak bulunan Emircan Kaçmaz ve Mustafa Gökdağ'a ilk müdahale kaza yerinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. 2 yaralı ambulansla Demre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavinin ardından durumu çok ağır olan ve vücudunun her yerinde kırıklar olan Emircan Kaçmaz, ambulans helikopterle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Motosiklet sürücüsü Mustafa Gökdağ ise Finike Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.


İki kazayla ilgili de inceleme başlatıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.