Demre'de esnaf iftarda buluştu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.03.2024 - 11:05, Güncelleme: 16.03.2024 - 11:05
 

Demre'de esnaf iftarda buluştu

Antalya'da Demre Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından Beymelek Mahallesi Karabibik Kültür Salonu'nda iftar programı düzenlendi.

haberimizvar.net- Demre'de faaliyet gösteren esnafa yönelik düzenlenen iftar programına siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Etkinlikte yaklaşık bin kişi yer aldı. Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Koçum, iftar programının ilçedeki esnaf arasındaki birlik ve beraberliğin, toplumsal kaynaşmanın sağlanması amacıyla gerçekleştirildiğini anlattı. Kooperatif olarak ilk kez iftar etkinliği düzenlediklerini kaydeden Koçum, esnafın bir arada olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Antalya'da Demre Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından Beymelek Mahallesi Karabibik Kültür Salonu'nda iftar programı düzenlendi.

haberimizvar.net- Demre'de faaliyet gösteren esnafa yönelik düzenlenen iftar programına siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Etkinlikte yaklaşık bin kişi yer aldı. Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Koçum, iftar programının ilçedeki esnaf arasındaki birlik ve beraberliğin, toplumsal kaynaşmanın sağlanması amacıyla gerçekleştirildiğini anlattı.

Kooperatif olarak ilk kez iftar etkinliği düzenlediklerini kaydeden Koçum, esnafın bir arada olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.