Demre'de milli eğitim Atılgan'a emanet

YEREL 04.03.2020 - 16:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Demre'de milli eğitim Atılgan'a emanet

Antalya'nın Demre ilçesine atanan yeni Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan görevine başladı.

haberimizvar.net-Cengiz Coşkun'un 24 Şubat 2020 tarihinde yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Atama Kararnamesi ile Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasıyla boşalan Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Faruk Atılgan atandı. Son 6 yıldır Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten yeni Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Atılgan, ilçeye gelerek görevine başladı. Faruk Atılgan, "Öğrencilerimizin, velilerimizin geleceğe dair umutlarının daha güzel olması, yeşermesi için çalışma arkadaşlarımla birlikte daha çok çabanın içinde olacağım. Özellikle anaokulu ve ilkokullarda eğitim öğretim gören öğrencilerimizin yaparak, yaşayarak öğrenmelerini sağlamak için okullardaki aktiviteleri yaygınlaştıracağız. Demre benim memleketim sayılır. Demre'deki eğitim çıtasını, benden önceki görev yapan arkadaşlarımın bıraktığı noktadan daha yukarı noktalara taşımak için çalışacağım. En büyük desteğim de çalışma arkadaşlarım ve Demreliler olacaktır. Kapım herkese açık olacaktır" dedi. Faruk Atılgan, 1982 yılında Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi'nde doğdu. 2003 yılında o dönem Erzurum Atatürk Üniversitesi'ne bağlı Erzincan Eğitim Fakültesi'nden öğretmen olarak mezun oldu. İlk olarak 5 yıl Muş'ta öğretmen olarak görev yaptı. 2009 yılından bu yana Kaş ilçesinde öğretmen, okul müdürü ve 6 yıldır Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundu. Evli olan Atılgan'ın eşi de öğretmen.
Antalya'nın Demre ilçesine atanan yeni Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan görevine başladı.

haberimizvar.net-Cengiz Coşkun'un 24 Şubat 2020 tarihinde yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Atama Kararnamesi ile Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasıyla boşalan Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Faruk Atılgan atandı. Son 6 yıldır Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten yeni Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Atılgan, ilçeye gelerek görevine başladı.

Faruk Atılgan, "Öğrencilerimizin, velilerimizin geleceğe dair umutlarının daha güzel olması, yeşermesi için çalışma arkadaşlarımla birlikte daha çok çabanın içinde olacağım. Özellikle anaokulu ve ilkokullarda eğitim öğretim gören öğrencilerimizin yaparak, yaşayarak öğrenmelerini sağlamak için okullardaki aktiviteleri yaygınlaştıracağız. Demre benim memleketim sayılır. Demre'deki eğitim çıtasını, benden önceki görev yapan arkadaşlarımın bıraktığı noktadan daha yukarı noktalara taşımak için çalışacağım. En büyük desteğim de çalışma arkadaşlarım ve Demreliler olacaktır. Kapım herkese açık olacaktır" dedi.

Faruk Atılgan, 1982 yılında Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi'nde doğdu. 2003 yılında o dönem Erzurum Atatürk Üniversitesi'ne bağlı Erzincan Eğitim Fakültesi'nden öğretmen olarak mezun oldu. İlk olarak 5 yıl Muş'ta öğretmen olarak görev yaptı. 2009 yılından bu yana Kaş ilçesinde öğretmen, okul müdürü ve 6 yıldır Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundu. Evli olan Atılgan'ın eşi de öğretmen.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.