Deniz Baykal Yüzme Havuzunda testler başlıyor

SPOR 25.12.2023 - 13:48, Güncelleme: 25.12.2023 - 13:48
 

Deniz Baykal Yüzme Havuzunda testler başlıyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 30 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği Deniz Baykal Spor Kompeksi’nde yüzme havuzunun izolasyon testleri bu hafta başlıyor.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi’nin TBMM’ye 1973’te Antalya milletvekili olarak giren bakanlık ve başbakan yardımcılığı görevlerinde bulunan ve 11 Şubat’ta hayata veda eden CHP’nin 4’üncü Genel Başkanı Deniz Baykal’ın memleketinde ad verdiği spor kompleksinin inşaatı devam ediyor. Kızılarık Mahallesi’nde 8 bin metrekare alana kurulan komplekste yarı olimpik yüzme havuzu ve dünya standartlarında bir okçuluk sahası ve halı saha yer alıyor. Tamamlandığında 30 milyon liraya mal olacak komplekste yüzme havuzu inşaatı son aşamaya geldi. Havuzun bu hafta izolasyon testine başlanacak. Merhum Deniz Baykal’ın adının, memleketi Antalya’da spor tesisine verilmesi haziran ayında Muratpaşa Belediye Meclisi’nde siyasi partilerin oy birliğiyle kabul edilmişti.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 30 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği Deniz Baykal Spor Kompeksi’nde yüzme havuzunun izolasyon testleri bu hafta başlıyor.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi’nin TBMM’ye 1973’te Antalya milletvekili olarak giren bakanlık ve başbakan yardımcılığı görevlerinde bulunan ve 11 Şubat’ta hayata veda eden CHP’nin 4’üncü Genel Başkanı Deniz Baykal’ın memleketinde ad verdiği spor kompleksinin inşaatı devam ediyor. Kızılarık Mahallesi’nde 8 bin metrekare alana kurulan komplekste yarı olimpik yüzme havuzu ve dünya standartlarında bir okçuluk sahası ve halı saha yer alıyor. Tamamlandığında 30 milyon liraya mal olacak komplekste yüzme havuzu inşaatı son aşamaya geldi. Havuzun bu hafta izolasyon testine başlanacak.

Merhum Deniz Baykal’ın adının, memleketi Antalya’da spor tesisine verilmesi haziran ayında Muratpaşa Belediye Meclisi’nde siyasi partilerin oy birliğiyle kabul edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.