Deniz Baykal'dan istifa iddialarına yanıt geldi

SİYASET 02.11.2022 - 23:26, Güncelleme: 02.11.2022 - 23:26
 

Deniz Baykal'dan istifa iddialarına yanıt geldi

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal CHP'den istifa edeceği yönündeki iddialara yanıt verdi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ile görüşen Baykal'ın istifa söylentilerini yalanladığı belirtildi.

haberimizvar.net- Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP üyeliğini sonlandırdığına dair görseli paylaşmıştı. TV100'de yayımlanan "Taksim Meydanı" programında konuk olan gazeteci Şaban Sevinç de, Deniz Baykal'a yakın bir isimle görüştüğünü ve Baykal'ın da CHP'den istifa edebileceğini söylemişti. DENİZ BAYKAL'DAN İDDİALARA YANIT Bunun üzerine CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Deniz Baykal ile bugün telefonda görüştüğünü açıkladı. Baykal'ın istifa iddialarını yalanladığını belirten CHP'li Gök görüşmesini şu şekilde aktardı: TÜM İDDİALARI REDDEDİYORUM “5-10 dakika önce Deniz Baykal ile bir görüşme yaptım, telefonla görüştük. Sayın Baykal bana ‘Kızım aslı benim adıma söylemiş değildir. Benim haberim olmadı. Sosyal medyaya düştükten sonra öğrendim. Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmez. Tüm iddiaları reddediyorum. ALTILIYI MASAYA ÇAĞRI  Altılı masa hızla gereğini yapmalıdır. Biz de CHP olarak yumruk gibi bir araya gelelim, bu işi bitirelim. CHP çatısı altında genişleyerek mücadele edelim" 
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal CHP'den istifa edeceği yönündeki iddialara yanıt verdi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ile görüşen Baykal'ın istifa söylentilerini yalanladığı belirtildi.

haberimizvar.net- Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP üyeliğini sonlandırdığına dair görseli paylaşmıştı. TV100'de yayımlanan "Taksim Meydanı" programında konuk olan gazeteci Şaban Sevinç de, Deniz Baykal'a yakın bir isimle görüştüğünü ve Baykal'ın da CHP'den istifa edebileceğini söylemişti.

DENİZ BAYKAL'DAN İDDİALARA YANIT

Bunun üzerine CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Deniz Baykal ile bugün telefonda görüştüğünü açıkladı.

Baykal'ın istifa iddialarını yalanladığını belirten CHP'li Gök görüşmesini şu şekilde aktardı:

TÜM İDDİALARI REDDEDİYORUM

“5-10 dakika önce Deniz Baykal ile bir görüşme yaptım, telefonla görüştük. Sayın Baykal bana ‘Kızım aslı benim adıma söylemiş değildir. Benim haberim olmadı. Sosyal medyaya düştükten sonra öğrendim. Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmez. Tüm iddiaları reddediyorum.

ALTILIYI MASAYA ÇAĞRI 

Altılı masa hızla gereğini yapmalıdır. Biz de CHP olarak yumruk gibi bir araya gelelim, bu işi bitirelim. CHP çatısı altında genişleyerek mücadele edelim" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.