Deniz Baykal’ın kızı istifa etti!

SİYASET 31.10.2022 - 13:34, Güncelleme: 31.10.2022 - 13:54
 

Deniz Baykal’ın kızı istifa etti!

CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal CHP üyeliğinden istifa etti.

haberimizvar.net- CHP Genel eski Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla parti üyeliğinden ayrıldığını duyurdu. CHP’de siyaset yapmak için Mehmet Sevigen ve Yılmaz Ateş’le toplantılar yapan, Antalya’dan milletvekili adayı olmayı hedefleyen Baykal’ın partiden istifası siyasi kulisleri de hareketlendi. Aslı Baykal’ın siyaset yapmak için başka partilerle görüştüğü gelen bilgiler arasında yerini aldı. Baykal’ın twitter hesabından yaptığı o paylaşım:  
CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal CHP üyeliğinden istifa etti.

haberimizvar.net- CHP Genel eski Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla parti üyeliğinden ayrıldığını duyurdu.

CHP’de siyaset yapmak için Mehmet Sevigen ve Yılmaz Ateş’le toplantılar yapan, Antalya’dan milletvekili adayı olmayı hedefleyen Baykal’ın partiden istifası siyasi kulisleri de hareketlendi. Aslı Baykal’ın siyaset yapmak için başka partilerle görüştüğü gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Baykal’ın twitter hesabından yaptığı o paylaşım:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.