'Deniz Varsa Hayat Var' diyerek veda etti

YEREL 23.02.2024 - 12:49, Güncelleme: 23.02.2024 - 12:49
 

'Deniz Varsa Hayat Var' diyerek veda etti

DenizTemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şubesi Başkanı İzzet Ünlü, 24 Şubat Cumartesi günü (yarın) yapılacak genel kurulda aday olmayacağını, görevi yeni yönetim kuruluna devredileceğini bildirdi.

haberimizvar.net- İzzet Ünlü, DenizTemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şube Başkanlığı'nı bırakıyor. Ünlü, 24 Şubat Cumartesi günü (yarın) yapılacak genel kurula yeniden aday olmayacağını, görevi yeni yönetime devredeceğini duyurdu. İzzet Ünlü, 'Deniz Varsa Hayat Var' sloganıyla sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "2014 senesinde Genel Sekreter olarak başladığım DenizTemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şubesi'nin 24 Şubat 2024 günü yapılacak genel kurul sonrası görevimi yeni yönetim kurulu başkanımıza bırakmış olacağım. Bu zaman zarfında derneğin tanınmasına katkı koymaya çalıştım. Görev süremiz boyunca beraber çalıştığım yönetim kurulu başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve proje eğitim koordinatörü olarak görev yapan mesai arkadaşlarım Tuğba Göksoy'a Hayriye Işıl Ünlü'ye ve Pervin Gündüz'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte her zaman yanımda olup, desteklerini esirgemeyen eşime ve kızlarıma da teşekkürü bir borç biliyorum. 10 yıllık süreçte beraber çalıştığım TURMEPA Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerine, Genel Müdürlerimize ve yardımcılarımıza ve değerli çalışma arkadaşlarımızı en içten duygularımla kutluyor ve teşekkür ediyorum."
DenizTemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şubesi Başkanı İzzet Ünlü, 24 Şubat Cumartesi günü (yarın) yapılacak genel kurulda aday olmayacağını, görevi yeni yönetim kuruluna devredileceğini bildirdi.

haberimizvar.net- İzzet Ünlü, DenizTemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şube Başkanlığı'nı bırakıyor. Ünlü, 24 Şubat Cumartesi günü (yarın) yapılacak genel kurula yeniden aday olmayacağını, görevi yeni yönetime devredeceğini duyurdu. İzzet Ünlü, 'Deniz Varsa Hayat Var' sloganıyla sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"2014 senesinde Genel Sekreter olarak başladığım DenizTemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şubesi'nin 24 Şubat 2024 günü yapılacak genel kurul sonrası görevimi yeni yönetim kurulu başkanımıza bırakmış olacağım. Bu zaman zarfında derneğin tanınmasına katkı koymaya çalıştım. Görev süremiz boyunca beraber çalıştığım yönetim kurulu başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve proje eğitim koordinatörü olarak görev yapan mesai arkadaşlarım Tuğba Göksoy'a Hayriye Işıl Ünlü'ye ve Pervin Gündüz'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte her zaman yanımda olup, desteklerini esirgemeyen eşime ve kızlarıma da teşekkürü bir borç biliyorum. 10 yıllık süreçte beraber çalıştığım TURMEPA Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerine, Genel Müdürlerimize ve yardımcılarımıza ve değerli çalışma arkadaşlarımızı en içten duygularımla kutluyor ve teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.