Deniz yatakları 900, şezlong 250, tost 90 TL

YEREL 17.07.2022 - 12:48, Güncelleme: 17.07.2022 - 12:48
 

Deniz yatakları 900, şezlong 250, tost 90 TL

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde denize girmek için tercih edilen Ayışığı Koyu’nda işletmelerdeki fiyatlar dudak uçuklattı.

haberimizvar.net- Yaz sıcaklarında serinlemek için denize akın eden yurttaşlar, işletmelerdeki yüksek fiyatlardan şikayetçi. Antalya’nın Kemer İlçesi’de denize girmek için tercih edilen Ayışığı Koyu her gün yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Tıklım tıklım dolan sahilde işletmeciler iki kişinin plajda güneşlenmesi için deniz yataklarına 900 TL, bir kişilik şezlong için ise 250 TL talep ediyor. CAFELERDE OTURMAK 100 TL Deniz yatağı ya da şezlong kiralamak istemeyenler sahildeki cafelerde oturmak istediğinde ise bir kişi için 100 TL ödemek zorunda kalıyor. İşletmecelerde en ucuz yiyecek patates kızartması 50 TL’den tost ise 90 TL’den satışa sunuluyor. En ucuz ürün ise 15 TL’den bir bardak çay. Fiyatların yüksekliği nedeniyle yerli turist Ayışığı Koyu’nda serinlemekten vazgeçiyor.
Antalya’nın Kemer İlçesi’nde denize girmek için tercih edilen Ayışığı Koyu’nda işletmelerdeki fiyatlar dudak uçuklattı.

haberimizvar.net- Yaz sıcaklarında serinlemek için denize akın eden yurttaşlar, işletmelerdeki yüksek fiyatlardan şikayetçi. Antalya’nın Kemer İlçesi’de denize girmek için tercih edilen Ayışığı Koyu her gün yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Tıklım tıklım dolan sahilde işletmeciler iki kişinin plajda güneşlenmesi için deniz yataklarına 900 TL, bir kişilik şezlong için ise 250 TL talep ediyor.

CAFELERDE OTURMAK 100 TL

Deniz yatağı ya da şezlong kiralamak istemeyenler sahildeki cafelerde oturmak istediğinde ise bir kişi için 100 TL ödemek zorunda kalıyor. İşletmecelerde en ucuz yiyecek patates kızartması 50 TL’den tost ise 90 TL’den satışa sunuluyor. En ucuz ürün ise 15 TL’den bir bardak çay. Fiyatların yüksekliği nedeniyle yerli turist Ayışığı Koyu’nda serinlemekten vazgeçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.