Denizanasıyla dans şovu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.03.2024 - 12:14, Güncelleme: 30.03.2024 - 12:14
 

Denizanasıyla dans şovu

Antalya Körfezi'nde yüzeyde ve kıyıya yakın bölgelerde bulunan ayrık denizanası tedirgin olurken, dalgıçlık yapan Oğuzcan Toskal, deniz yüzeyinin üzerinde hareket eden bir denizanasıyla dans ettiği paylaşımları paylaştı.

haberimizvar.net- Antalya Körfezi'nde her yıl kış aylarında başlayan yaz aylarına kadar devam eden denizanası geçişleri görenleri tedirgin etti. Ağırlıkları 10 kilograma kadar ulaşan bireysel denizanası, körfezde denizde saklanıyor ve kıyıya yakın yerlerde görülüyor. Uzmanlar, göç mevsiminden kaynaklanan olarak akıntılarla hareket ve yörüngelerden çıkan bazı denizana Antalya Körfezi'nin içine girdiğini belirtirken, temastan kaçılmasının oluşmasının de sürekli çiziyor. Uzmanların bu uyarısına rağmen Antalya'da dalgıçlık yapan Oğuzcan Toskal, dalış yaptığı esnada denizde bulunan bir denizanasıyla dans etti. Eldiveni bulunan Toskal, iki elinin farklılaştığı denizanasına dokunurken, avuçlarıyla da yönlendirildi. Bir süre denizanasıyla oyun oynayan Toskal, daha sonra yüzerek kıyıya döndü ve bu bölümleri sosyal medyadan paylaştı.
Antalya Körfezi'nde yüzeyde ve kıyıya yakın bölgelerde bulunan ayrık denizanası tedirgin olurken, dalgıçlık yapan Oğuzcan Toskal, deniz yüzeyinin üzerinde hareket eden bir denizanasıyla dans ettiği paylaşımları paylaştı.

haberimizvar.net- Antalya Körfezi'nde her yıl kış aylarında başlayan yaz aylarına kadar devam eden denizanası geçişleri görenleri tedirgin etti. Ağırlıkları 10 kilograma kadar ulaşan bireysel denizanası, körfezde denizde saklanıyor ve kıyıya yakın yerlerde görülüyor. Uzmanlar, göç mevsiminden kaynaklanan olarak akıntılarla hareket ve yörüngelerden çıkan bazı denizana Antalya Körfezi'nin içine girdiğini belirtirken, temastan kaçılmasının oluşmasının de sürekli çiziyor.

Uzmanların bu uyarısına rağmen Antalya'da dalgıçlık yapan Oğuzcan Toskal, dalış yaptığı esnada denizde bulunan bir denizanasıyla dans etti. Eldiveni bulunan Toskal, iki elinin farklılaştığı denizanasına dokunurken, avuçlarıyla da yönlendirildi. Bir süre denizanasıyla oyun oynayan Toskal, daha sonra yüzerek kıyıya döndü ve bu bölümleri sosyal medyadan paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.