'Deniz'e bir damla da sen ol' farkındalık konseri

YAŞAM 24.10.2021 - 14:06, Güncelleme: 24.10.2021 - 14:06
 

'Deniz'e bir damla da sen ol' farkındalık konseri

Antalya'da yaşayan ve uzun süredir SMA Tip 1 Hastası olan 2 yaşındaki Deniz Elmas'ın tedavisi için harekete geçen Antalyalılar, Antalya Valiliği'nin izni ile yaptıkları yardım kampanyalarıyla minik Deniz'e destek olmaya çalışıyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB), Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MUZSAN), Türkiye Etkinlik ve Eğlence Yatırımları Derneği (TEEYAD), Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) ve TAÇ Kolejleri ile birlikte 'Deniz Bebek için Elele' konseri düzenledi.  Konyaaltı Kent meydanında düzenlenen konserde orkestra şefi Furkan Üstündağ yönetimindeki 'Üstün Kent Orkestrası' ve 'Antalya Gönüllüler Korosu' farkındalık konseri verirken, Füsun Sovuksu ve Yusuf Deniz söyledikleri şarkılar ile geceye renk kattı.  BAŞKANDAN DESTEK ÇAĞRISI  Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da konser öncesi alana gelerek destek çağrısında bulundu. Başkan Topaloğlu, “Buradaki programın asıl amacı, SMA hastaları için farkındalık yaratarak, hastalığın önemini ön plana çıkarmak. Tedavisi Türkiye'de olmadığı için ciddi nakit para gerekiyor. Herkes elini taşın altına koyarsa, bu iş çok daha kısa sürede çözülür. Deniz bebek için burada topalandık ama bu hastalık ile boğuşan birçok Deniz bebek var. Hepsine Türk toplumu olarak duyarlılık göstererek yardımcı olmak zorundayız. Bizim çocuklarımız da böyle hastalığa yakalanabilir. Biz kendimiz gibi onlara yardım etmek zorundayız. İnşallah en kısa sürede tedavi için bu para toplanır ve Deniz bebek de sağlığına kavuşur" diye konuştu.  Gecenin sonunda Kemer'den gelen Nilsu Çekmen, yaptığı bir resmi en çok bağış yapan kişiye takdim ederken, geceden sonra @deniz_sma_ adlı instagram hesabına yoğun katılım olduğu gözlendi.  
Antalya'da yaşayan ve uzun süredir SMA Tip 1 Hastası olan 2 yaşındaki Deniz Elmas'ın tedavisi için harekete geçen Antalyalılar, Antalya Valiliği'nin izni ile yaptıkları yardım kampanyalarıyla minik Deniz'e destek olmaya çalışıyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB), Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MUZSAN), Türkiye Etkinlik ve Eğlence Yatırımları Derneği (TEEYAD), Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) ve TAÇ Kolejleri ile birlikte 'Deniz Bebek için Elele' konseri düzenledi.

 Konyaaltı Kent meydanında düzenlenen konserde orkestra şefi Furkan Üstündağ yönetimindeki 'Üstün Kent Orkestrası' ve 'Antalya Gönüllüler Korosu' farkındalık konseri verirken, Füsun Sovuksu ve Yusuf Deniz söyledikleri şarkılar ile geceye renk kattı.

 BAŞKANDAN DESTEK ÇAĞRISI

 Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da konser öncesi alana gelerek destek çağrısında bulundu. Başkan Topaloğlu, “Buradaki programın asıl amacı, SMA hastaları için farkındalık yaratarak, hastalığın önemini ön plana çıkarmak. Tedavisi Türkiye'de olmadığı için ciddi nakit para gerekiyor. Herkes elini taşın altına koyarsa, bu iş çok daha kısa sürede çözülür. Deniz bebek için burada topalandık ama bu hastalık ile boğuşan birçok Deniz bebek var. Hepsine Türk toplumu olarak duyarlılık göstererek yardımcı olmak zorundayız. Bizim çocuklarımız da böyle hastalığa yakalanabilir. Biz kendimiz gibi onlara yardım etmek zorundayız. İnşallah en kısa sürede tedavi için bu para toplanır ve Deniz bebek de sağlığına kavuşur" diye konuştu.

 Gecenin sonunda Kemer'den gelen Nilsu Çekmen, yaptığı bir resmi en çok bağış yapan kişiye takdim ederken, geceden sonra @deniz_sma_ adlı instagram hesabına yoğun katılım olduğu gözlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.