Denizin üstünde sanat

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.09.2023 - 13:13, Güncelleme: 02.09.2023 - 13:13
 

Denizin üstünde sanat

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kemer Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı kapsamında akademisyenler ve sanatçılara quad safari ve yat turu düzenlendi.

haberimizvar.net- Katılımcılar yat turunda eserleri üzerinde çalışmalar yaptı. Kemer'de, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) tarafından, Kemer Belediyesi ve TÜRSAB'ın katıklarıyla bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kemer Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı etkinlilerle devam etti. Çalıştaya, Türkiye'nin farklı üniversitelerinden ve yurt dışından akademisyenler ile yerli ve yabancı sanatçıların oluşturduğu 70 kişi katıldı. Etkinliğin 3'üncü gününde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kemer BTK Başkanlığı tarafından quad safari ve yat turu organizasyonu düzenlendi. Yat turu sırasında akademisyenler ve sanatçılar yağlı boya, kara kalem gibi tabloların yanı sıra ebru ve el sanatları eserleri üzerine çalışmalar yaptı.  TÜRSAB Kemer BTK Başkanı Mehmet Akbaba, "Bölgemizde 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kemer Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı'nın üçüncü gününde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği olarak düzenlediğimiz organizasyona yerli ve yabancı akademisyenlerimiz ve sanatçılarımızın katıldığı quad safari ve yat turu düzenledik. 3 yıldır düzenli olarak çalıştaya destek vermekteyiz. Buradaki amacımız Kemer'in deniz, kum ve güneş dışında sanatsal faaliyetlerle de adını duyurmak. Sahip olduğumuz coğrafyamızın güzelliklerini tanıtıyoruz. Bu sene etkinliğimizde bir farkındalık oluşturup sanatın her yerde yapılabileceğini göstermek için Çıralı'dan tekneyle açılıp çalıştay etkinliğinin bir kısmını teknede gerçekleştirdik. Kemer'in daha farklı projelerle anılması için TÜRSAB olarak çalışmalarımız devam ettirmekteyiz" dedi.
Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kemer Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı kapsamında akademisyenler ve sanatçılara quad safari ve yat turu düzenlendi.

haberimizvar.net- Katılımcılar yat turunda eserleri üzerinde çalışmalar yaptı.

Kemer'de, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) tarafından, Kemer Belediyesi ve TÜRSAB'ın katıklarıyla bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kemer Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı etkinlilerle devam etti. Çalıştaya, Türkiye'nin farklı üniversitelerinden ve yurt dışından akademisyenler ile yerli ve yabancı sanatçıların oluşturduğu 70 kişi katıldı. Etkinliğin 3'üncü gününde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kemer BTK Başkanlığı tarafından quad safari ve yat turu organizasyonu düzenlendi. Yat turu sırasında akademisyenler ve sanatçılar yağlı boya, kara kalem gibi tabloların yanı sıra ebru ve el sanatları eserleri üzerine çalışmalar yaptı. 

TÜRSAB Kemer BTK Başkanı Mehmet Akbaba, "Bölgemizde 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Kemer Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı'nın üçüncü gününde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği olarak düzenlediğimiz organizasyona yerli ve yabancı akademisyenlerimiz ve sanatçılarımızın katıldığı quad safari ve yat turu düzenledik. 3 yıldır düzenli olarak çalıştaya destek vermekteyiz. Buradaki amacımız Kemer'in deniz, kum ve güneş dışında sanatsal faaliyetlerle de adını duyurmak. Sahip olduğumuz coğrafyamızın güzelliklerini tanıtıyoruz. Bu sene etkinliğimizde bir farkındalık oluşturup sanatın her yerde yapılabileceğini göstermek için Çıralı'dan tekneyle açılıp çalıştay etkinliğinin bir kısmını teknede gerçekleştirdik. Kemer'in daha farklı projelerle anılması için TÜRSAB olarak çalışmalarımız devam ettirmekteyiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.