Deprem Suçları Soruşturma Büroları kuruluyor

GÜNDEM 11.02.2023 - 12:41, Güncelleme: 11.02.2023 - 12:41
 

Deprem Suçları Soruşturma Büroları kuruluyor

Adalet Bakanlığı, depremden etkilenen illerde yıkılan binalarla ilgili Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulmasını istedi.

Adalet Bakanlığı, 10 ilde yıkıma neden olan ve 20 bin 665 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan depremden etkilenen illerin Cumhuriyet Başsavcılıklarına duyuru yaptı. Duyuruda yıkılan binalarla ilgili Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulmasını istendi. Duyuruda, "soruşturmaların selameti bakımından binalarla ilgili delil toplama işlemlerinin ve şüphelilerle ilgili koruma tedbirlerinin süratle yerine getirilmesi" vurgulandı.
Adalet Bakanlığı, depremden etkilenen illerde yıkılan binalarla ilgili Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulmasını istedi.

Adalet Bakanlığı, 10 ilde yıkıma neden olan ve 20 bin 665 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan depremden etkilenen illerin Cumhuriyet Başsavcılıklarına duyuru yaptı. Duyuruda yıkılan binalarla ilgili Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulmasını istendi.

Duyuruda, "soruşturmaların selameti bakımından binalarla ilgili delil toplama işlemlerinin ve şüphelilerle ilgili koruma tedbirlerinin süratle yerine getirilmesi" vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.