Depremde hayatını kaybeden 56 voleybolcunun hayatı kitap oluyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2024 - 17:16, Güncelleme: 06.02.2024 - 17:16
 

Depremde hayatını kaybeden 56 voleybolcunun hayatı kitap oluyor

Deprem sebebiyle hayatını kaybeden 56 voleybolcunun yaşam hikayeleri, anıları ve fotoğrafları kitaba dönüşüyor.

haberimizvar.net- 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve 11 ilde büyük yıkım ve can kaybına sebep olan asrın felaketinde, 56 voleybolcu hayatını kaybetti. 4.5 yıllık tamamıyla “Gönüllü” bir çalışmanın ürünü olan, Türkiye’nin her ilinde ve dünyanın en büyük 20 kütüphanesinde, toplam 507 kütüphane koleksiyonunda yer alan “Voleybolun Unutulmazları Biz Takımı” Ansiklopedisinin yazarı Gülnur Özfer Görgün ve ekibi, depremde yaşamlarını kaybeden voleybolcular anısına bir anıt eser daha bırakmaya hazırlanıyor.   GÜLNUR ÖZFER GÖRGÜN, BAŞKANI OLDUĞU VOLEYBOLUN UNUTULMAZLARI DERNEĞİ ARACILIĞI İLE VOLEYBOLUN UNUTULMAZLARI “Özel Seri” kitabı için gönüllü bir çalışma daha başlattı. “Voleybolun Unutulmazları Ansiklopedisi” içeriği gibi tasarlanan bu eser, baştan sona aynı ekip görev alacak. Kitap, tamamlandığında yine dünya ve Türkiye’deki kütüphanelere bağışlanarak sonsuza denk yaşamaları sağlanacak. 6 Şubat depreminde yaşamını yitiren voleybolcuların isimleri şu şekilde: Abide Dağlı, Ahsen Baş, Alp Akın, Aras Aktuğralı, Asya Tülek,Atakan Celal Konuklu, Aykan Ekiz, Azat Jumayev, Azize Söner Gönenç, Bedir Terlik, Betül Çoban Çakır, Ceren Topal, Dilek Mucuk, Doruk Akın, Ece Yürek, Ecem Yeniçeri, Elçin Çınar, Elif Melek, Elvin Çavdır, Emincan Kocabaş, Emine Arslan, Erhan Önal, Fahri Arkar, Feyzullah Harun Köylü, Gamze Naz Cücük, Görkem Can Gündüz, Gözde Öztürk, Gülşah Boy, Hasan Bilgen, Hasan Ekşi, Havin Kılıç, Hayal Gençalioğlu, İrem Kurtoğlu, İzcan Nurluöz, Kağan Selim İş, Lavin Kalaycı, Mehmet Arif Altak, Mehmetcan Ağırbaş, Mert Niyazi Topukçuoğlu, Murat Çiloğulları, Mustafa Sabancı, Nazife Dağlı, Nehir Çevik, Nimet Akbulut, Osman Bedrettin Çakır, Osman Çetintaş, Özgür İçme, Pamir Konuklu, Perihan Çetiner, Resul Gün, Sahil Özberkman, Selin Karakaya, Serin İpekçioğlu, Sevgi Cihangir, Tunahan Yıldız, Ümit Can Doğan
Deprem sebebiyle hayatını kaybeden 56 voleybolcunun yaşam hikayeleri, anıları ve fotoğrafları kitaba dönüşüyor.

haberimizvar.net- 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve 11 ilde büyük yıkım ve can kaybına sebep olan asrın felaketinde, 56 voleybolcu hayatını kaybetti. 4.5 yıllık tamamıyla “Gönüllü” bir çalışmanın ürünü olan, Türkiye’nin her ilinde ve dünyanın en büyük 20 kütüphanesinde, toplam 507 kütüphane koleksiyonunda yer alan “Voleybolun Unutulmazları Biz Takımı” Ansiklopedisinin yazarı Gülnur Özfer Görgün ve ekibi, depremde yaşamlarını kaybeden voleybolcular anısına bir anıt eser daha bırakmaya hazırlanıyor.

 

GÜLNUR ÖZFER GÖRGÜN, BAŞKANI OLDUĞU VOLEYBOLUN UNUTULMAZLARI DERNEĞİ ARACILIĞI İLE VOLEYBOLUN UNUTULMAZLARI
“Özel Seri” kitabı için gönüllü bir çalışma daha başlattı. “Voleybolun Unutulmazları Ansiklopedisi” içeriği gibi tasarlanan bu eser, baştan sona aynı ekip görev alacak. Kitap, tamamlandığında yine dünya ve Türkiye’deki kütüphanelere bağışlanarak sonsuza denk yaşamaları sağlanacak.

6 Şubat depreminde yaşamını yitiren voleybolcuların isimleri şu şekilde:
Abide Dağlı, Ahsen Baş, Alp Akın, Aras Aktuğralı, Asya Tülek,Atakan Celal Konuklu, Aykan Ekiz, Azat Jumayev, Azize Söner Gönenç, Bedir Terlik, Betül Çoban Çakır, Ceren Topal, Dilek Mucuk, Doruk Akın, Ece Yürek, Ecem Yeniçeri, Elçin Çınar, Elif Melek, Elvin Çavdır, Emincan Kocabaş, Emine Arslan, Erhan Önal, Fahri Arkar, Feyzullah Harun Köylü, Gamze Naz Cücük, Görkem Can Gündüz, Gözde Öztürk, Gülşah Boy, Hasan Bilgen, Hasan Ekşi, Havin Kılıç, Hayal Gençalioğlu, İrem Kurtoğlu, İzcan Nurluöz, Kağan Selim İş, Lavin Kalaycı, Mehmet Arif Altak, Mehmetcan Ağırbaş, Mert Niyazi Topukçuoğlu, Murat Çiloğulları, Mustafa Sabancı, Nazife Dağlı, Nehir Çevik, Nimet Akbulut, Osman Bedrettin Çakır, Osman Çetintaş, Özgür İçme, Pamir Konuklu, Perihan Çetiner, Resul Gün, Sahil Özberkman, Selin Karakaya, Serin İpekçioğlu, Sevgi Cihangir, Tunahan Yıldız, Ümit Can Doğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.