Depremzede çocuklara oyuncak ve kitap topladılar

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2024 - 11:21, Güncelleme: 07.02.2024 - 13:26
 

Depremzede çocuklara oyuncak ve kitap topladılar

Bike Antalya bisiklet topluluğu, depremzede çocuklara gönderilmek üzere oyuncak ve kitap topladı.

haberimizvar.net- Bisiklet topluluğu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü nedeniyle topladıkları oyuncak, kitap ve çeşitli boyalar AFAD İl Müdürlüğü'ne teslim etti. Topluluk üyeleri, deprem dönemindeki çalışmaları nedeniyle AFAD ekiplerine teşekkür etti.  AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'ni de gezen bisiklet severlere deprem anında ne yapılması gerektiği yönünde de bilgi verildi.
Bike Antalya bisiklet topluluğu, depremzede çocuklara gönderilmek üzere oyuncak ve kitap topladı.

haberimizvar.net- Bisiklet topluluğu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü nedeniyle topladıkları oyuncak, kitap ve çeşitli boyalar AFAD İl Müdürlüğü'ne teslim etti. Topluluk üyeleri, deprem dönemindeki çalışmaları nedeniyle AFAD ekiplerine teşekkür etti. 


AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'ni de gezen bisiklet severlere deprem anında ne yapılması gerektiği yönünde de bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.