Depremzede çocuklardan resim sergisi

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.02.2024 - 16:08, Güncelleme: 06.02.2024 - 16:08
 

Depremzede çocuklardan resim sergisi

Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde depremzede çocukların eserlerinin yer aldığı resim sergisi Antalya'da açıldı.

haberimizvar.net- Serik ilçesi Belek turizm merkezindeki The Land Of Legends Theme Park'ın ev sahipliğinde gönüllü sosyal proje sahibi Feray Üster tarafından düzenlenen resim sergisinin açılışı yapıldı. Törende konuşan The Land Of Legends Theme Park Kiracı ilişkileri ve Kiralama Müdürü Aslıhan Tunçbilek, "Geçen yıl şubat ayında yaşanılan zorlu günlerin ardından, bugün depremzede çocukların sanatı aracılığıyla bu sergide bir arada olmak ve dayanışma ruhunu yeniden hatırlamak umut veriyor" dedi. Gönüllü sosyal proje sahibi Feray Üster, "Her resim çocuğun kendi iç dünyasını, korkularını ve umutlarını ifade edişinin anısıdır. Bu resimler çocukların yaşadıkları travmayla başa çıkma çabalarını ve sevgiye olan ihtiyaçlarını yüreklerimizde hissettirmektedir. Serginin amacı resimlere değil, çocukların kalplerine ve ruhlarına odaklanmak, birbirimize destek olmak ve bir arada iyileşme sürecine katkıda bulunmaktır" diye konuştu. Serginin açılışına Serik Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fesih Tamince, turizmci Ali Kızıldağ, Kadriye Mahalle Muhtarı Süleyman Çalışkan da katıldı. Katılımcılar konuşmanın ardından resimleri inceledi.
Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde depremzede çocukların eserlerinin yer aldığı resim sergisi Antalya'da açıldı.

haberimizvar.net- Serik ilçesi Belek turizm merkezindeki The Land Of Legends Theme Park'ın ev sahipliğinde gönüllü sosyal proje sahibi Feray Üster tarafından düzenlenen resim sergisinin açılışı yapıldı. Törende konuşan The Land Of Legends Theme Park Kiracı ilişkileri ve Kiralama Müdürü Aslıhan Tunçbilek, "Geçen yıl şubat ayında yaşanılan zorlu günlerin ardından, bugün depremzede çocukların sanatı aracılığıyla bu sergide bir arada olmak ve dayanışma ruhunu yeniden hatırlamak umut veriyor" dedi.

Gönüllü sosyal proje sahibi Feray Üster, "Her resim çocuğun kendi iç dünyasını, korkularını ve umutlarını ifade edişinin anısıdır. Bu resimler çocukların yaşadıkları travmayla başa çıkma çabalarını ve sevgiye olan ihtiyaçlarını yüreklerimizde hissettirmektedir. Serginin amacı resimlere değil, çocukların kalplerine ve ruhlarına odaklanmak, birbirimize destek olmak ve bir arada iyileşme sürecine katkıda bulunmaktır" diye konuştu.

Serginin açılışına Serik Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fesih Tamince, turizmci Ali Kızıldağ, Kadriye Mahalle Muhtarı Süleyman Çalışkan da katıldı. Katılımcılar konuşmanın ardından resimleri inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.