Dersim Belediyesi kiralara zam yapmayacak

EKONOMİ 25.12.2020 - 13:42, Güncelleme: 25.12.2020 - 13:42
 

Dersim Belediyesi kiralara zam yapmayacak

Dersim Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalardan kaynaklı, ekonomik olarak zor duruma düşen kiracılarına kira desteği sunacağını açıkladı.

haberimizvarnet-Dersim Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında işletmelere destek kararı aldı. Dersim Belediyesi 23 Aralık tarihli Encümen Toplantısında koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalardan kaynaklı, kapalı olan belediye kiracısı işletmelerden Ocak, Şubat ve Mart ayında kira almayacak.  Kapalı olmayan ama gelirlerinde düşüş yaşanan işletmeler de ise kiralara Ocak, Şubat ve Mart aylarında %50 indirim yapılacak. Şehir içi taşıma yapan minibüs kooperatiflerinin kiralarına da Ocak, Şubat ve Mart aylarında %50 indirim yapılacak. Ayrıca belediyenin tüm kiracılarına 2021 yılı boyunca zam yapılmayacak. 
Dersim Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalardan kaynaklı, ekonomik olarak zor duruma düşen kiracılarına kira desteği sunacağını açıkladı.

haberimizvarnet- Dersim Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Dersim Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında işletmelere destek kararı aldı. Dersim Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Dersim Belediyesi 23 Aralık tarihli Encümen Toplantısında koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalardan kaynaklı, kapalı olan belediye kiracısı işletmelerden Ocak, Şubat ve Mart ayında kira almayacak.  Kapalı olmayan ama gelirlerinde düşüş yaşanan işletmeler de ise kiralara Ocak, Şubat ve Mart aylarında %50 indirim yapılacak. Şehir içi taşıma yapan minibüs kooperatiflerinin kiralarına da Ocak, Şubat ve Mart aylarında %50 indirim yapılacak. Ayrıca belediyenin tüm kiracılarına 2021 yılı boyunca zam yapılmayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.