Derya Yanık'ın silmeyi unuttuğu paylaşımları ortaya çıktı

GÜNDEM 21.04.2021 - 14:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 14:09
 

Derya Yanık'ın silmeyi unuttuğu paylaşımları ortaya çıktı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölündü. Karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na Vedat Bilgin atandı. Derya Yanık'ın geçmiş yıllarda Twitter hesabında yaptığı paylaşımları ise gündem oldu.

haberimizvar.net-  Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan karara göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak ikiye bölündü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na Vedat Bilgin atandı. Derya Yanık'ın geçmiş yıllarda Twitter hesabında yaptığı paylaşımları ise gündem oldu.  Nisan 2012 tarihinde Twitter hesabı açtığı görülen Bakan Yanık’ın dikkat çeken birçok paylaşımı ortaya çıktı.  Yanık’ın 16 Aralık 2013 tarihinde, 17-25 Aralık sürecinin başlamasından bir gün önce Fetullah Gülen’e ‘FG Hoca, bugüne dek aldığı pozisyonlarla iyi bir siyaset stratejisti old.nu göstermiştir’ ifadesi kullandığı ortaya çıktı.  17 Aralık 2013 tarihinde ise Yanık’ın paylaşımı şöyle:  ‘Bizden yolsuzlukları savunmamızı bekleyenler çok bekler! Kimin ne hesabı varsa versin!’ Yanık’ın 2013 Aralık’tan önce FETÖ'nün Ergenekon kumpaslarına da destek verdiği görülürken, 2013 Aralık’tan sonra Ergenekon operasyonlarını ‘Gülen grubunun’ sulandırdığını söylediği ortaya çıktı. Ufuk Uras’la yaptığı bir yazışmada Yanık, Uras’la Ergenekon konusunda ortak fikre sahip. İkisine de göre Hrant Dink’in katili Ergenekon ve Ergenekon da bir terör örgütü!  İşte yeni bakan Derya Yanık’ın dikkat çeken bazı paylaşımları:  
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölündü. Karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na Vedat Bilgin atandı. Derya Yanık'ın geçmiş yıllarda Twitter hesabında yaptığı paylaşımları ise gündem oldu.

haberimizvar.net-  Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan karara göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak ikiye bölündü.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na Vedat Bilgin atandı. Derya Yanık'ın geçmiş yıllarda Twitter hesabında yaptığı paylaşımları ise gündem oldu. 

Nisan 2012 tarihinde Twitter hesabı açtığı görülen Bakan Yanık’ın dikkat çeken birçok paylaşımı ortaya çıktı. 
Yanık’ın 16 Aralık 2013 tarihinde, 17-25 Aralık sürecinin başlamasından bir gün önce Fetullah Gülen’e ‘FG Hoca, bugüne dek aldığı pozisyonlarla iyi bir siyaset stratejisti old.nu göstermiştir’ ifadesi kullandığı ortaya çıktı. 

17 Aralık 2013 tarihinde ise Yanık’ın paylaşımı şöyle: 
‘Bizden yolsuzlukları savunmamızı bekleyenler çok bekler! Kimin ne hesabı varsa versin!’

Yanık’ın 2013 Aralık’tan önce FETÖ'nün Ergenekon kumpaslarına da destek verdiği görülürken, 2013 Aralık’tan sonra Ergenekon operasyonlarını ‘Gülen grubunun’ sulandırdığını söylediği ortaya çıktı.

Ufuk Uras’la yaptığı bir yazışmada Yanık, Uras’la Ergenekon konusunda ortak fikre sahip. İkisine de göre Hrant Dink’in katili Ergenekon ve Ergenekon da bir terör örgütü! 

İşte yeni bakan Derya Yanık’ın dikkat çeken bazı paylaşımları:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.