Destici'den tavsiye!

EKONOMİ 10.01.2022 - 14:30, Güncelleme: 10.01.2022 - 14:30
 

Destici'den tavsiye!

Cumhur İttifakı'nın 3. ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir televizyon kanalında tasarruf için kasaptan 100 liralık et almadığını kuzu kestirdiğini söyleyerek öneride bulundu.

haberimizvar.net-Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partsi'nin (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TV100'de Pınar Işık Ardor'un programına konuk oldu. Türkiye'deki son dönemde artan fahiş zamlarla ilgili konuşan Destici, tasarrufa dikkat ettiğini açıkladı.   DİKKAT ÇEKEN TASARRUF ÖNERİSİ    Vatandaşa tasarruf önerisinde bulunan Destici, "Her mesele ekonomik... Ben kasaba gidip 100 liralık et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı oradan parçalayıp alıyorum. Şimdi buna dikkat ediyorum. Buna herkes dikkat edebilir. Herkes bu imkanı bulamayabilir, bu ayrı mesele..." ifadelerini kullandı.   BENİM SEÇMENİM EKONOMİK KRİZİ HİSSEDİYOR   Destici konuşmasının devamında zenginlerin CHP ve İYİ Parti'ye oy verdiğini iddia ederek şu ifadeleri kullandı: "Bu ülkede en zenginler CHP ve İYİ Parti'ye oy veriyor, yani en yüksek gelire sahip olanlar. Etiler, Nişantaşı, Beşiktaş'ta yüzde 80 alıyor CHP... İzmir'de Karşıyaka, Ankara'da Çankaya... Bütün zenginler, seküler hayat yaşayanlar CHP'ye oy veriyor ağırlıklı olarak ve şimdi İYİ Parti'ye oy veriyorlar. Bize oy verenler orta sınıf ve altı... Onun için benim seçmenim bunu (ekonomik kriz) hissediyor. Buna en vakıf olan siyasetçilerden biriyim. Çünkü hayatın içinden geliyorum."
Cumhur İttifakı'nın 3. ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir televizyon kanalında tasarruf için kasaptan 100 liralık et almadığını kuzu kestirdiğini söyleyerek öneride bulundu.

haberimizvar.net-Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partsi'nin (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TV100'de Pınar Işık Ardor'un programına konuk oldu. Türkiye'deki son dönemde artan fahiş zamlarla ilgili konuşan Destici, tasarrufa dikkat ettiğini açıkladı.

 

DİKKAT ÇEKEN TASARRUF ÖNERİSİ 

 

Vatandaşa tasarruf önerisinde bulunan Destici, "Her mesele ekonomik... Ben kasaba gidip 100 liralık et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı oradan parçalayıp alıyorum. Şimdi buna dikkat ediyorum. Buna herkes dikkat edebilir. Herkes bu imkanı bulamayabilir, bu ayrı mesele..." ifadelerini kullandı.

 

BENİM SEÇMENİM EKONOMİK KRİZİ HİSSEDİYOR

 

Destici konuşmasının devamında zenginlerin CHP ve İYİ Parti'ye oy verdiğini iddia ederek şu ifadeleri kullandı: "Bu ülkede en zenginler CHP ve İYİ Parti'ye oy veriyor, yani en yüksek gelire sahip olanlar. Etiler, Nişantaşı, Beşiktaş'ta yüzde 80 alıyor CHP... İzmir'de Karşıyaka, Ankara'da Çankaya... Bütün zenginler, seküler hayat yaşayanlar CHP'ye oy veriyor ağırlıklı olarak ve şimdi İYİ Parti'ye oy veriyorlar. Bize oy verenler orta sınıf ve altı... Onun için benim seçmenim bunu (ekonomik kriz) hissediyor. Buna en vakıf olan siyasetçilerden biriyim. Çünkü hayatın içinden geliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.