Dev uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 28.03.2024 - 13:17, Güncelleme: 28.03.2024 - 13:27
 

Dev uyuşturucu operasyonu

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dev bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirerek, 1 milyon 520 bin kullanımlık sentetik bonzai ele geçirdi. Tıkla İzle

haberimizvar.net- Antalya'da bir ilk. Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda Muratpaşa ilçesinde dev bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Bir evde uyuşturucu imal edildiği ve 'torbacı' tabir edilen şahıslar tarafından satılacağı bilgilerin alınması üzerine harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu eve yaptıkları operasyonda 1 milyon 520 kullanımlık 245 adet sentetik kannabinoid bonzai A4 maddesi ele geçirdi. Antalya'da bugüne kadar ele geçirilen en yüksek miktarda olan uyuşturucuyu imal eden ve torbacılar vasıtasıyla satış yaptırmayı planlayan 3 kişinin uyuşturucu madde ticareti yapmaktan suçundan yargıya sevk edildiği bildiriliyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, il genelinde uyuşturucu madde kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceği bildirildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dev bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirerek, 1 milyon 520 bin kullanımlık sentetik bonzai ele geçirdi. Tıkla İzle

haberimizvar.net- Antalya'da bir ilk. Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda Muratpaşa ilçesinde dev bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Bir evde uyuşturucu imal edildiği ve 'torbacı' tabir edilen şahıslar tarafından satılacağı bilgilerin alınması üzerine harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu eve yaptıkları operasyonda 1 milyon 520 kullanımlık 245 adet sentetik kannabinoid bonzai A4 maddesi ele geçirdi.

Antalya'da bugüne kadar ele geçirilen en yüksek miktarda olan uyuşturucuyu imal eden ve torbacılar vasıtasıyla satış yaptırmayı planlayan 3 kişinin uyuşturucu madde ticareti yapmaktan suçundan yargıya sevk edildiği bildiriliyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, il genelinde uyuşturucu madde kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.