Deva Kepez’e atama

SİYASET 28.09.2022 - 01:11, Güncelleme: 28.09.2022 - 01:11
 

Deva Kepez’e atama

DEVA Partisi Kepez Kadın Politikalar Başkanlığı’na Güler Cengiz atandı. Mazbatasını alan Cengiz vakit kaybetmeden saha çalışmasına başladı

Haberimizvar -Saha çalışmaları ile dikkat çeken Deva Partisi Kepez İlçe Teşkilatı’nda atama yaşandı. İlçe Başkanı Mehmet Siyapkoç’un talimatıyla Kadın Politikaları Başkanlığı’na kentin bilinen yüzlerinden Güler Cengiz atandı.  Düzenlenen törenle mazbatasını alan Cengiz, ilk iş olarak ilçedeki kadınlarla buluştu. Cengiz daha sonra il ve ilçe kadın yönetim kurulu üyeleriyle kentte üye çalışmasına katıldı. ENEJİMİ DEVA’YA HARCAYACAĞIM Net tavrı ve ekonomideki nokta atışı çıkışları nedeniyle Ali Babacan’ı siyasi görüşüne hayranlık duyduğunu belirten Cengiz, “Beni bu göreve layık gören başta Kepez ilçe başkanımız Mehmet Siyahkoç başta olmak üzere tüm DEVA’lı dostlarıma teşekkür ediyorum. Enerjimi ve emeğimi vizyonunu her zaman beğendiğim DEVA Partisi için kullanacağım” dedi. KEPEZ’İ DEVASI OLACAĞIZ Atama hakkında bilgi veren DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç ise Güler Cengiz’in büyük bir boşluğu dolduracağını söyledi. Cengiz’in mahalle başkanlarıyla iyi bir diyalog kurduğunu belirten Siyahkoç, “Başkanımız Cengiz kadın üye katılımı konusunda da önemli çalışmalar yapacak. Birebir yaptığımız görüşmede fikir ve görüşleriyle bizi etkiledi. Kepez’in DEVA’sı olmak için son sürat çalışıyoruz” şeklinde konuştu.  
DEVA Partisi Kepez Kadın Politikalar Başkanlığı’na Güler Cengiz atandı. Mazbatasını alan Cengiz vakit kaybetmeden saha çalışmasına başladı

Haberimizvar -Saha çalışmaları ile dikkat çeken Deva Partisi Kepez İlçe Teşkilatı’nda atama yaşandı. İlçe Başkanı Mehmet Siyapkoç’un talimatıyla Kadın Politikaları Başkanlığı’na kentin bilinen yüzlerinden Güler Cengiz atandı.  Düzenlenen törenle mazbatasını alan Cengiz, ilk iş olarak ilçedeki kadınlarla buluştu. Cengiz daha sonra il ve ilçe kadın yönetim kurulu üyeleriyle kentte üye çalışmasına katıldı.

ENEJİMİ DEVA’YA HARCAYACAĞIM

Net tavrı ve ekonomideki nokta atışı çıkışları nedeniyle Ali Babacan’ı siyasi görüşüne hayranlık duyduğunu belirten Cengiz, “Beni bu göreve layık gören başta Kepez ilçe başkanımız Mehmet Siyahkoç başta olmak üzere tüm DEVA’lı dostlarıma teşekkür ediyorum. Enerjimi ve emeğimi vizyonunu her zaman beğendiğim DEVA Partisi için kullanacağım” dedi.

KEPEZ’İ DEVASI OLACAĞIZ

Atama hakkında bilgi veren DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç ise Güler Cengiz’in büyük bir boşluğu dolduracağını söyledi. Cengiz’in mahalle başkanlarıyla iyi bir diyalog kurduğunu belirten Siyahkoç, “Başkanımız Cengiz kadın üye katılımı konusunda da önemli çalışmalar yapacak. Birebir yaptığımız görüşmede fikir ve görüşleriyle bizi etkiledi. Kepez’in DEVA’sı olmak için son sürat çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.