DEVA Konyaaltı kongreye gidiyor

YEREL 15.03.2021 - 15:38, Güncelleme: 15.03.2021 - 15:38
 

DEVA Konyaaltı kongreye gidiyor

DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, ilçe kongresini 22 Mart’ta yapacaklarını açıkladı. İl Başkanı Akıncı ise Genel Başkan Babacan’ın 8-9 Nisan tarihlerinde Antalya’da olacağını söyledi

Haberimizvar.net- DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Teşkilatı basınla mensupları ile bir araya geldi. Şubat ayında ataması yapılan Deva Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, kısa sürede Konyaaltı’nda güzel işlere imza attıklarını söyledi.  Çelik, DEVA Partisi olarak hızlı bir çıkış yaptıklarına dikkat çekerek, “Ülkenin geleceği ile ilgili güzel planlarımız var. Ekonomik, hukukun üstünlüğü, eşitlik, özgürlük anlamında çalışmalar yapıyoruz. İlçe teşkilatı olarak ta Konyaaltı’nda ismimizi duyurabilmek anlamında saha çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri adı altında projeler yapıyoruz. Projelerimizle ses getirmek istiyoruz. Halkı dinlerken onların sıkıntı ve istekleriyle ilgili çalışmalarda ön planda olmak istiyoruz. Arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar 25 kişilik bir yönetim kurulu ekibiyiz. İş bölümü gerçekleştirdik. Geniş bir alana dağılmış durumdayız.  Geleceğimiz için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. 22 Mart’ta Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde yapacağımız ilçe kongremizin ardından yeni projeleri hayata geçireceğiz” dedi.  KADINLARA ÖNEM VEREN PARTİ Parti yönetiminde yüzde 35’e yüzde 65 cinsiyet kotası bulunduğunu hatırlatan Çelik,  “Yüzde 35 kadın yüzde 65 erkek. Bunların içinde yüzde 5 gençlik kotamız var. Partimizde kadın ve gençlere büyük önem veriliyor. Partimizin ilk kadın ilçe başkanıyım.  Kadınlara ciddi anlamda ilgi ve alaka var. Cesaretlendiriliyor, destekleniyoruz. 25 kişilik bir yönetim kurulu ekibimiz var.  Sosyal sorumluluk projeleriyle ön planda olmak istiyoruz. Kadın politikalarımızın çok güzel çalışmaları var. Kadınlar olarak sosyal sorumluluk projeleriyle ön planda olmak istiyoruz. Ev hanımlarının üretimiyle ilgili atölye çalışmalarımız, küçük çocukların ağız ve diş sağlığıyla ilgili bir çalışmamız var. Halkımızın acılarına, sıkıntılarına nokta vurmak, herkese dokunmak istiyoruz” diye konuştu. ALİ BABACAN GELİYOR Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nın etkinliğine katılan DEVA Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncı ise, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.  “Tatlı bir heyecan içerisindeyiz” diyen Akıncı,  Şafak başkanımızın bahsettiği gibi ilk ilçe kongremizi Konyaaltı’nda olacak.  Bütün enerjimizi öncelikle teşkilat çalışmalarına verdik. Yaklaşık,  13 ilçemizde ilçe başkanımız atandı.  3-4 ilçemizin de eli kulağında. Hızlı bir şekilde arayışlarımız devam ediyor. Partimiz 1. Yılını tamamladı. Çok hızlı yol aldık.  8-9 Nisan tarihlerinde Genel Başkanımız Antalya’da olacak. 8 Nisan’da Kepez, 9 Nisan Alanya kongrelerimizi ve bayramdan sonra da Muratpaşa Kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Hedeflerimize göre de Haziran ayında il kongremizi gerçekleştirmiş olacağız” diye konuştu. Basın buluşmasına DEVA Konyaatı İlçe yönetim kurulu ve il yönetiminden üyeler katıldı.  
DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, ilçe kongresini 22 Mart’ta yapacaklarını açıkladı. İl Başkanı Akıncı ise Genel Başkan Babacan’ın 8-9 Nisan tarihlerinde Antalya’da olacağını söyledi

Haberimizvar.net-  DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Teşkilatı basınla mensupları ile bir araya geldi. Şubat ayında ataması yapılan Deva Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, kısa sürede Konyaaltı’nda güzel işlere imza attıklarını söyledi.  Çelik, DEVA Partisi olarak hızlı bir çıkış yaptıklarına dikkat çekerek, “Ülkenin geleceği ile ilgili güzel planlarımız var. Ekonomik, hukukun üstünlüğü, eşitlik, özgürlük anlamında çalışmalar yapıyoruz. İlçe teşkilatı olarak ta Konyaaltı’nda ismimizi duyurabilmek anlamında saha çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri adı altında projeler yapıyoruz. Projelerimizle ses getirmek istiyoruz. Halkı dinlerken onların sıkıntı ve istekleriyle ilgili çalışmalarda ön planda olmak istiyoruz. Arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar 25 kişilik bir yönetim kurulu ekibiyiz. İş bölümü gerçekleştirdik. Geniş bir alana dağılmış durumdayız.  Geleceğimiz için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. 22 Mart’ta Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde yapacağımız ilçe kongremizin ardından yeni projeleri hayata geçireceğiz” dedi. 

KADINLARA ÖNEM VEREN PARTİ

Parti yönetiminde yüzde 35’e yüzde 65 cinsiyet kotası bulunduğunu hatırlatan Çelik,  “Yüzde 35 kadın yüzde 65 erkek. Bunların içinde yüzde 5 gençlik kotamız var. Partimizde kadın ve gençlere büyük önem veriliyor. Partimizin ilk kadın ilçe başkanıyım.  Kadınlara ciddi anlamda ilgi ve alaka var. Cesaretlendiriliyor, destekleniyoruz. 25 kişilik bir yönetim kurulu ekibimiz var.  Sosyal sorumluluk projeleriyle ön planda olmak istiyoruz. Kadın politikalarımızın çok güzel çalışmaları var. Kadınlar olarak sosyal sorumluluk projeleriyle ön planda olmak istiyoruz. Ev hanımlarının üretimiyle ilgili atölye çalışmalarımız, küçük çocukların ağız ve diş sağlığıyla ilgili bir çalışmamız var. Halkımızın acılarına, sıkıntılarına nokta vurmak, herkese dokunmak istiyoruz” diye konuştu.

ALİ BABACAN GELİYOR

Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nın etkinliğine katılan DEVA Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncı ise, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.  “Tatlı bir heyecan içerisindeyiz” diyen Akıncı,  Şafak başkanımızın bahsettiği gibi ilk ilçe kongremizi Konyaaltı’nda olacak.  Bütün enerjimizi öncelikle teşkilat çalışmalarına verdik. Yaklaşık,  13 ilçemizde ilçe başkanımız atandı.  3-4 ilçemizin de eli kulağında. Hızlı bir şekilde arayışlarımız devam ediyor. Partimiz 1. Yılını tamamladı. Çok hızlı yol aldık.  8-9 Nisan tarihlerinde Genel Başkanımız Antalya’da olacak. 8 Nisan’da Kepez, 9 Nisan Alanya kongrelerimizi ve bayramdan sonra da Muratpaşa Kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Hedeflerimize göre de Haziran ayında il kongremizi gerçekleştirmiş olacağız” diye konuştu. Basın buluşmasına DEVA Konyaatı İlçe yönetim kurulu ve il yönetiminden üyeler katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.