Deva ölümlerin sebebini sordu

GÜNDEM 14.06.2022 - 16:40, Güncelleme: 14.06.2022 - 16:40
 

Deva ölümlerin sebebini sordu

Deva Partisi İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Av. Erdem Ateş, Akdeniz Üniversitesi yurtlarında yaşanan öğrenci ölümleri hakkında bilgi almak için Üniversite yönetimine, Cumhuriyet Başsavcılığı'na, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ve Adli Tıp Kurumu'na başvuru yaptı

haberimizvar.net- Deva Partisi İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Av. Erdem Ateş, Akdeniz Üniversitesi yurtlarında yaşanan öğrenci ölümleri hakkında bilgi almak için Üniversite yönetimine, Cumhuriyet Başsavcılığı'na, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ve Adli Tıp Kurumu'na başvuru yaptı. Ateş, "Yaşananlarının aydınlatılabilmesi için; Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne, Cumhuriyet Başsavcılığına, İl Gençlik Spor Müdürlüğüne ve Adli Tıp Kurumuna dilekçelerimizi sundum.  Sürecin takipçisi olacağız. Aydınlatılan her bilgiyi de kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. YÖNETİME YÜKLENDİ  Öğrenci ölümlerinin toplumu sarstığını ve üniversite yönetimine olan güveni azalttığını belirten Ateş, "3 genç ölüyor Üniversite yönetimi sorumluluğumuzda değil ama hadi araştıralım diyerek konuyu geçiştiriyor.  Ailelere çocuklarını size güvenerek gönderiyor. Nasıl bizim sorumluluk alanımızda değil dersiniz. Konunu sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.  İşte o belge:
Deva Partisi İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Av. Erdem Ateş, Akdeniz Üniversitesi yurtlarında yaşanan öğrenci ölümleri hakkında bilgi almak için Üniversite yönetimine, Cumhuriyet Başsavcılığı'na, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ve Adli Tıp Kurumu'na başvuru yaptı

haberimizvar.net- Deva Partisi İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Av. Erdem Ateş, Akdeniz Üniversitesi yurtlarında yaşanan öğrenci ölümleri hakkında bilgi almak için Üniversite yönetimine, Cumhuriyet Başsavcılığı'na, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ve Adli Tıp Kurumu'na başvuru yaptı. Ateş, "Yaşananlarının aydınlatılabilmesi için; Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne, Cumhuriyet Başsavcılığına, İl Gençlik Spor Müdürlüğüne ve Adli Tıp Kurumuna dilekçelerimizi sundum.  Sürecin takipçisi olacağız. Aydınlatılan her bilgiyi de kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

YÖNETİME YÜKLENDİ 
Öğrenci ölümlerinin toplumu sarstığını ve üniversite yönetimine olan güveni azalttığını belirten Ateş, "3 genç ölüyor Üniversite yönetimi sorumluluğumuzda değil ama hadi araştıralım diyerek konuyu geçiştiriyor.  Ailelere çocuklarını size güvenerek gönderiyor. Nasıl bizim sorumluluk alanımızda değil dersiniz. Konunu sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.  İşte o belge:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.