DEVA otobüsü Kepez’de

SİYASET 20.09.2022 - 11:51, Güncelleme: 20.09.2022 - 11:51
 

DEVA otobüsü Kepez’de

Yarın seçim olacakmış gibi hareket eden DEVA Partisi çalışmalarına devam ediyor. Parti tarafından Antalya’ya gönderilen seçim otobüsü Kepez İlçe Teşkilatı önderliğinde ilçenin tüm mahalle ve sokaklarını dolaştı

Haberimizvar- DEVA Partisi seçim otobüsünün son durağı Kepez oldu. Kepez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte seçim otobüsü ilçenin tüm mahalle ve sokaklarını gezdi. Yoğun ilgi gören etkinlikte yöneticiler sık sık mola veren seçim otobüsünden inerek vatandaşla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi. Geçtiğimiz hafta eğitim öğretim hayatının başlaması nedeniyle çocuklara kırtasiye yardımı yapan Deva Kepez İlçe yöneticileri, seçim otobüsü turunda yine çocukları unutmadı. DEVA’lılar çocuklara oyunca hediye ederek onları mutlu etti. DALGA DALGA GELİYORUZ Kepezlilerle kucaklamanın gururunu yaşadıklarını söyleyen DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ayrım yapmaksızın seçim otobüsümüz ile tüm mahallelerimizde şehir turumuzu gerçekleştirdik. Erken yada zamanında olsun DEVA Partisi olarak seçime hazırız. Kulak verdiğimiz her vatandaş yokluktan, yoksulluktan şikayetçi. Sorunları ve çözümü biliyoruz. Halkın teveccühü ile dalga dalga geliyoruz” diye konuştu.  
Yarın seçim olacakmış gibi hareket eden DEVA Partisi çalışmalarına devam ediyor. Parti tarafından Antalya’ya gönderilen seçim otobüsü Kepez İlçe Teşkilatı önderliğinde ilçenin tüm mahalle ve sokaklarını dolaştı

Haberimizvar- DEVA Partisi seçim otobüsünün son durağı Kepez oldu. Kepez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte seçim otobüsü ilçenin tüm mahalle ve sokaklarını gezdi. Yoğun ilgi gören etkinlikte yöneticiler sık sık mola veren seçim otobüsünden inerek vatandaşla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi. Geçtiğimiz hafta eğitim öğretim hayatının başlaması nedeniyle çocuklara kırtasiye yardımı yapan Deva Kepez İlçe yöneticileri, seçim otobüsü turunda yine çocukları unutmadı. DEVA’lılar çocuklara oyunca hediye ederek onları mutlu etti.

DALGA DALGA GELİYORUZ

Kepezlilerle kucaklamanın gururunu yaşadıklarını söyleyen DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ayrım yapmaksızın seçim otobüsümüz ile tüm mahallelerimizde şehir turumuzu gerçekleştirdik. Erken yada zamanında olsun DEVA Partisi olarak seçime hazırız. Kulak verdiğimiz her vatandaş yokluktan, yoksulluktan şikayetçi. Sorunları ve çözümü biliyoruz. Halkın teveccühü ile dalga dalga geliyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.