Deva'da çifte kongre heyecanı

SİYASET 27.11.2023 - 16:28, Güncelleme: 27.11.2023 - 16:28
 

Deva'da çifte kongre heyecanı

Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı hafta sonu çifte kongre heyecanı yaşadı. Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nı tek aday olan Mustafa Bozdağ kazanırken, Muratpaşa İlçe Başkanlığı için iki aday yarıştı. Melih Çelikörs ve Caner Altun’un yarıştığı kongrede ipi Caner Altun göğüsledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı İlçe Başkanı seçilen Mustafa Bozdağ kongre sonrası yaptığı açıklamada, “Yolumuz uzun ve meşakkatli. Benimle beraber bu yolu yürümek için yola çıkan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca fırtınalı hava dinlemeyip oy vermeye gelen tüm delegelerimize teşekkür ederim” dedi. Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nı kazanan Caner Altun ise “Demokrasiyi sonuna kadar işleten partimize teşekkür ediyorum. Kaybedenin olmadığı bir kongre süreci yaşadık. Arkadaşlarımla çıktığımız bu yolda  2 yıl boyunca elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Deva Muratpaşa her zaman Antalya teşkilatının gözbebeği olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir” dedi. Deva Partisi Antalya İl Başkanı Özlem Arlıer ise “Seçilen başkanlarımı tebrik ediyorum. Mustafa başkanım yıllardır Konyaaltı Teşkilatı'ndaydı. Kendisi güçlü bir kadro kurdu. Konyaaltı için elinden geleni yapacağına eminim. Çift adayla gittiğimiz Muratpaşa kongresi oldukça heyecanlı geçti. Kazanan Caner Altun’u ve ekibini tebrik ederim. Kaybedenin olmadığı 2 kongremiz de Antalya’ya hayırlı olsun" diye konuştu.  
Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı hafta sonu çifte kongre heyecanı yaşadı. Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nı tek aday olan Mustafa Bozdağ kazanırken, Muratpaşa İlçe Başkanlığı için iki aday yarıştı. Melih Çelikörs ve Caner Altun’un yarıştığı kongrede ipi Caner Altun göğüsledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı İlçe Başkanı seçilen Mustafa Bozdağ kongre sonrası yaptığı açıklamada, “Yolumuz uzun ve meşakkatli. Benimle beraber bu yolu yürümek için yola çıkan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca fırtınalı hava dinlemeyip oy vermeye gelen tüm delegelerimize teşekkür ederim” dedi.

Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nı kazanan Caner Altun ise “Demokrasiyi sonuna kadar işleten partimize teşekkür ediyorum. Kaybedenin olmadığı bir kongre süreci yaşadık. Arkadaşlarımla çıktığımız bu yolda  2 yıl boyunca elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Deva Muratpaşa her zaman Antalya teşkilatının gözbebeği olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir” dedi. Deva PartisiDeva Partisi"> Antalya İl Başkanı Özlem Arlıer ise “Seçilen başkanlarımı tebrik ediyorum. Mustafa başkanım yıllardır Konyaaltı Teşkilatı'ndaydı. Kendisi güçlü bir kadro kurdu. Konyaaltı için elinden geleni yapacağına eminim. Çift adayla gittiğimiz Muratpaşa kongresi oldukça heyecanlı geçti. Kazanan Caner Altun’u ve ekibini tebrik ederim. Kaybedenin olmadığı 2 kongremiz de Antalya’ya hayırlı olsun" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.