Deva’dan çiçekli kutlama

GÜNDEM 09.03.2021 - 14:32, Güncelleme: 09.03.2021 - 14:32
 

Deva’dan çiçekli kutlama

Deva Konyaaltı İlçe Başkanlığı, 8 Mart’ta sokakta kadınlara çiçek dağıttı

haberimizvar.net- Deva Partisi Konyaaltı İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde önemli bir etkinliğe imza attı. Etkinliğe DEVA Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, İl Başkanı Süleyman Akıncı, DEVA Konyaaltı İlçe yöneticileri ile il yöneticileri katıldı. 8 Mart öncesi partinin 1. yaş günü pastası kesildi. Ayrıca 7 Mart’ta doğum günü olan Konyaaltı Kadın Çalışma Politikaları Başkanı Hülya Kartal’a da pastalı sürpriz yapıldı.  Doğum günü pastasını kesen Hülya Kartal’ın duygulandığı görüldü. 8 MART DİRENİŞİN SİMGESİDİR  Ekip daha sonra sokağa çıkarak kadınlara çiçek dağıttı. Konyaaltı İlçe Teşkilatı ile birlikte çiçek dağıtımı yapan DEVA Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncı, “Bizim için her gün 8 Mart.  Onları bir güne sığdıramayız” dedi. Konyaaltılı kadınlarla sohbet eden ilçe Başkanı Şafak Çelik ise, “Aslında 8 Mart kutlanacak bir gün değil. 8 Mart direnişin simgesidir. Kadın cinayetlerinin son bulduğu, kadınların özgür olduğu bir ülke olmak umuduyla tüm kadınların gününü kutluyorum” dedi. AKINCI: EKONOMİYİ DEVA DÜZELTECEK DEVA heyeti sokak ziyaretinden sonra ilçedeki esnafı da ziyaret ederek, kadın çalışanların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı. Ziyarette esnafın sorunlarına da kulak veren İl Başkanı Süleyman Akıncı, bir esnafın, “Ekonomi bitti, artık ne yapacağız” sorusuna, “Ali Babacan adı hileyle, yolsuzlukla anılmayan bir isimdir. Türkiye’de ekonomiyi düzeltecek biri varsa o da Ali Babacan ve DEVA Partisi’dir” dedi. ÖLDÜRÜLEN KADINLARIN ANISINA ZEYTİN FİDANI Akıncı’nın sözlerine ekleme yapan İlçe Başkanı Şafak Çelik ise, “Türkiye’nin kurtuluş reçetesini DEVA Partisi yazacaktır. DEVA, kadınlara gerçek anlamda önem veren bir partidir. Pandemi sürecinde esnafın nasıl eridiğine ve hükümetin de buna nasıl sessiz kaldığına hep birlikte şahit olduk. Vatandaş bu yaşananları unutmayacak ve sandıkta gereken cevabı verecektir” diye konuştu. DEVA heyeti daha sonra öldürülen kadınlar anısına muhtarlığını Mihriban Sarı’nın yaptığı Öğretmenevleri Mahalle Muhtarlığı’nın önündeki parka zeytin fidanı dikti.  Deva’lılar bunu yanı sıra Gürsu Mahalle Muhtarı Özlem Sunay ile kadın işletmeciler; Nuray Özkul, Züleyha Kurt ve Özlem Özbek’i ziyaret etti.    
Deva Konyaaltı İlçe Başkanlığı, 8 Mart’ta sokakta kadınlara çiçek dağıttı

haberimizvar.net-  Deva Partisi Konyaaltı İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde önemli bir etkinliğe imza attı. Etkinliğe DEVA Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, İl Başkanı Süleyman Akıncı, DEVA Konyaaltı İlçe yöneticileri ile il yöneticileri katıldı. 8 Mart öncesi partinin 1. yaş günü pastası kesildi. Ayrıca 7 Mart’ta doğum günü olan Konyaaltı Kadın Çalışma Politikaları Başkanı Hülya Kartal’a da pastalı sürpriz yapıldı.  Doğum günü pastasını kesen Hülya Kartal’ın duygulandığı görüldü.

8 MART DİRENİŞİN SİMGESİDİR 
Ekip daha sonra sokağa çıkarak kadınlara çiçek dağıttı. Konyaaltı İlçe Teşkilatı ile birlikte çiçek dağıtımı yapan DEVA Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncı, “Bizim için her gün 8 Mart.  Onları bir güne sığdıramayız” dedi. Konyaaltılı kadınlarla sohbet eden ilçe Başkanı Şafak Çelik ise, “Aslında 8 Mart kutlanacak bir gün değil. 8 Mart direnişin simgesidir. Kadın cinayetlerinin son bulduğu, kadınların özgür olduğu bir ülke olmak umuduyla tüm kadınların gününü kutluyorum” dedi.

AKINCI: EKONOMİYİ DEVA DÜZELTECEK
DEVA heyeti sokak ziyaretinden sonra ilçedeki esnafı da ziyaret ederek, kadın çalışanların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı. Ziyarette esnafın sorunlarına da kulak veren İl Başkanı Süleyman Akıncı, bir esnafın, “Ekonomi bitti, artık ne yapacağız” sorusuna, “Ali Babacan adı hileyle, yolsuzlukla anılmayan bir isimdir. Türkiye’de ekonomiyi düzeltecek biri varsa o da Ali Babacan ve DEVA Partisi’dir” dedi.
ÖLDÜRÜLEN KADINLARIN ANISINA ZEYTİN FİDANI
Akıncı’nın sözlerine ekleme yapan İlçe Başkanı Şafak Çelik ise, “Türkiye’nin kurtuluş reçetesini DEVA Partisi yazacaktır. DEVA, kadınlara gerçek anlamda önem veren bir partidir. Pandemi sürecinde esnafın nasıl eridiğine ve hükümetin de buna nasıl sessiz kaldığına hep birlikte şahit olduk. Vatandaş bu yaşananları unutmayacak ve sandıkta gereken cevabı verecektir” diye konuştu. DEVA heyeti daha sonra öldürülen kadınlar anısına muhtarlığını Mihriban Sarı’nın yaptığı Öğretmenevleri Mahalle Muhtarlığı’nın önündeki parka zeytin fidanı dikti.  Deva’lılar bunu yanı sıra Gürsu Mahalle Muhtarı Özlem Sunay ile kadın işletmeciler; Nuray Özkul, Züleyha Kurt ve Özlem Özbek’i ziyaret etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.