DEVA'ya miting yasağı

GÜNDEM 11.05.2022 - 15:59, Güncelleme: 11.05.2022 - 15:59
 

DEVA'ya miting yasağı

DEVA Partisi'nin Gaziantep'te yapılması planlanan mitingine önce izin veren valilik, sonra mitingin yasaklandığını açıkladı.

haberimizvar.net- DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, düzenlediği basın toplantısında, partisinin Gaziantep'te yapacağı mitingin yasaklandığını duyurdu. Babacan, şu ifadeleri kullandı:  “Gaziantep’teki mitingimizi, Demokrasi Meydanı’nda yapmak için Valilik’ten talepte bulunuyoruz. 29 Nisan’da Vali ‘Uygun’ notunu düşüyor. Arkadaşlar Antep’e duyuruyor. Ses getiriyor. 2 Mayıs’ta ‘Uygun’un yanına ‘değil’ eklemişler. Kimden ne telefon aldınız?"  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da seslenen Ali Babacan, “Beştepe’ye sesleniyorum. Boşuna valilere baskı yapmakla uğraşmayın. Ben buradayım. Ne istiyorsanız yüzüme söyleyin" dedi.
DEVA Partisi'nin Gaziantep'te yapılması planlanan mitingine önce izin veren valilik, sonra mitingin yasaklandığını açıkladı.

haberimizvar.net- DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, düzenlediği basın toplantısında, partisinin Gaziantep'te yapacağı mitingin yasaklandığını duyurdu. Babacan, şu ifadeleri kullandı:

 “Gaziantep’teki mitingimizi, Demokrasi Meydanı’nda yapmak için Valilik’ten talepte bulunuyoruz. 29 Nisan’da Vali ‘Uygun’ notunu düşüyor. Arkadaşlar Antep’e duyuruyor. Ses getiriyor. 2 Mayıs’ta ‘Uygun’un yanına ‘değil’ eklemişler. Kimden ne telefon aldınız?"

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da seslenen Ali Babacan, “Beştepe’ye sesleniyorum. Boşuna valilere baskı yapmakla uğraşmayın. Ben buradayım. Ne istiyorsanız yüzüme söyleyin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.