Devlet Antalya’da kömür dağıtacak!

30.12.2019 - 15:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Devlet Antalya’da kömür dağıtacak!

2020 yılı illere göre kömür dağıtım takvimi belirlenerek, Resmi Gazete’De bugün yayımlandı. Buna göre devlet Antalya’da da ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı yapacak.

haberimizvar.net 2020 yılı illere göre kömür dağıtım takvimi belirlendi. Devlet Antalya’da ihtiyacı olan ailelere belirli aylarda kömür yardımı yapacak. Alınan Karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında da yayımlandı. REMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI Kararda şöyle denildi: “Ekli “Muhtaç ailelere Isınma Amaçlı Kömür Yardımı Yapılmasına İlişkin Karar”ın yürürlüğe konulmasına, 233 sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamesinin 35 inci maddesi gereğince karar verilmiştir.” denildi. Buna göre Antalya’da Eylül ve Ekim aylarında ihtiyacı olan ailelere kömür dağıtımı yapılacak. Fakir ve muhtaç aylığı alan kişiler aynı zamanda kömür yardımı için başvuruda bulunabiliyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, belediyeler, valilikler ve kaymakamlıklar üzerinden de kömür yardımı başvurusu yapılabiliyor.   
2020 yılı illere göre kömür dağıtım takvimi belirlenerek, Resmi Gazete’De bugün yayımlandı. Buna göre devlet Antalya’da da ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı yapacak.

haberimizvar.net 2020 yılı illere göre kömür dağıtım takvimi belirlendi. Devlet Antalya’da ihtiyacı olan ailelere belirli aylarda kömür yardımı yapacak. Alınan Karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında da yayımlandı.

REMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Kararda şöyle denildi: “Ekli “Muhtaç ailelere Isınma Amaçlı Kömür Yardımı Yapılmasına İlişkin Karar”ın yürürlüğe konulmasına, 233 sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamesinin 35 inci maddesi gereğince karar verilmiştir.” denildi. Buna göre Antalya’da Eylül ve Ekim aylarında ihtiyacı olan ailelere kömür dağıtımı yapılacak. Fakir ve muhtaç aylığı alan kişiler aynı zamanda kömür yardımı için başvuruda bulunabiliyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, belediyeler, valilikler ve kaymakamlıklar üzerinden de kömür yardımı başvurusu yapılabiliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.