Devlet-mafya ilişkisinin medya ayağı ortaya çıktı

GÜNDEM 18.05.2021 - 22:47, Güncelleme: 18.05.2021 - 22:48
 

Devlet-mafya ilişkisinin medya ayağı ortaya çıktı

Organize suç örgütü zanlısı Sedat Peker, gazeteci Hadi Özışık’la yaptığı görüşmeyi yayınladı. “Peker’le görüşen şerefsizdir” diyen Özışık’ın Süleyman Soylu’nun ‘Bu işi kapatalım’ mesajını ilettiği ortaya çıktı.

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Sedat Peker’e “yeni video yayınlama, kapatalım bu işi” diye mesaj gönderip göndermediğini sormuş, aracı olarak ise bir gazeteciyi yolladığını belirtmişti. O gazetecinin Hadi Özışık olduğu ileri sürülmüştü. ‘GÖRÜŞEN ŞEREFSİZDİR’ DEMİŞTİ Hadi Özışık, Halk TV’ye açıklama yaparak, “Görüşen şerefsizdir” ifadeleriyle iddiayı yalanladı. Ancak Sedat Peker, söz konusu görüşmenin videosunu yayınladı. Hadi Özışık’ın Peker ile konuşmasında Süleyman Soylu ve oluşan gündeme ilişkin Peker’e bilgi verdiği görüldü. İki videoyu peş peşe paylaşan Peker, “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık - Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar. ‘Söyleyen şerefsizdir’ demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem” notunu düştü
Organize suç örgütü zanlısı Sedat Peker, gazeteci Hadi Özışık’la yaptığı görüşmeyi yayınladı. “Peker’le görüşen şerefsizdir” diyen Özışık’ın Süleyman Soylu’nun ‘Bu işi kapatalım’ mesajını ilettiği ortaya çıktı.

haberimizvar.net

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Sedat Peker’e “yeni video yayınlama, kapatalım bu işi” diye mesaj gönderip göndermediğini sormuş, aracı olarak ise bir gazeteciyi yolladığını belirtmişti. O gazetecinin Hadi Özışık olduğu ileri sürülmüştü.

‘GÖRÜŞEN ŞEREFSİZDİR’ DEMİŞTİ

Hadi Özışık, Halk TV’ye açıklama yaparak, “Görüşen şerefsizdir” ifadeleriyle iddiayı yalanladı. Ancak Sedat Peker, söz konusu görüşmenin videosunu yayınladı. Hadi Özışık’ın Peker ile konuşmasında Süleyman Soylu ve oluşan gündeme ilişkin Peker’e bilgi verdiği görüldü. İki videoyu peş peşe paylaşan Peker, “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık - Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar. ‘Söyleyen şerefsizdir’ demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem” notunu düştü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.