Devletin uçağında şampanya partisi

GÜNDEM 30.06.2021 - 00:03, Güncelleme: 30.06.2021 - 00:07
 

Devletin uçağında şampanya partisi

Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’ın 2011’de AB Bakanı’yken devletin uçağında şampanya açtırdığı ve alem yaptığı fotoğraflar ortaya çıktı. Bağış’la aynı karede olan gazeteci Ali Bayramoğlu, “Şampanya herhalde bakanın ikramıydı” açıklaması yaptı.

haberimizvar.net  Halen Prag Büyükelçisi olan ve geçmişte Avrupa Birliği Bakanlığı yapan Egemen Bağış ile gazeteci Ali Bayramoğlu’nun bir uçakta şampanya içerken çekilen fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. ‘Kara para aklama’ suçundan Avusturya’da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağını kullanan isimler arasında eski Bakan Egemen Bağış’ın da olduğu iddia edildi. Bu iddianın ardından sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda Bağış’ın şampanya alemi yaptığı uçağın bu uçak olduğu öne sürüldü. Ali Bayramoğlu ise uçağın devlete ait olduğunu ve şampanyayı da Bağış’ın ikram ettiğini söyledi.   ‘BAKARA MAKARA’ DEMİŞTİ   Serbestiyet’e konuşan Bayramoğlu, uçağın Korkmaz’a ait olduğu iddiasına ilişkin, “O fotoğraf 2011’de Egemen Bağış AB Başmüzakerecisi iken şimdi hatırlamadığım bir ülkeye yaptığı resmi yurtdışı ziyareti dönüşü devletin uçağında çekildi. Ben de gazeteci olarak o ziyareti izlemiştim. O tarihlerde Sezgin Baran Korkmaz muhtemelen henüz Kars’taydı. Şampanya da herhalde bakanın ikramıydı” açıklaması yaptı. Bağış’ın 17-25 Aralık sürecinde internete düşen bir ses kaydında, “Her Cuma bir ayet sallıyorum, bakara makara” dediği iddia edilmişti. 
Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’ın 2011’de AB Bakanı’yken devletin uçağında şampanya açtırdığı ve alem yaptığı fotoğraflar ortaya çıktı. Bağış’la aynı karede olan gazeteci Ali Bayramoğlu, “Şampanya herhalde bakanın ikramıydı” açıklaması yaptı.

haberimizvar.net

 Halen Prag Büyükelçisi olan ve geçmişte Avrupa Birliği Bakanlığı yapan Egemen Bağış ile gazeteci Ali Bayramoğlu’nun bir uçakta şampanya içerken çekilen fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. ‘Kara para aklama’ suçundan Avusturya’da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağını kullanan isimler arasında eski Bakan Egemen Bağış’ın da olduğu iddia edildi. Bu iddianın ardından sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda Bağış’ın şampanya alemi yaptığı uçağın bu uçak olduğu öne sürüldü. Ali Bayramoğlu ise uçağın devlete ait olduğunu ve şampanyayı da Bağış’ın ikram ettiğini söyledi.

 

‘BAKARA MAKARA’ DEMİŞTİ

 

Serbestiyet’e konuşan Bayramoğlu, uçağın Korkmaz’a ait olduğu iddiasına ilişkin, “O fotoğraf 2011’de Egemen Bağış AB Başmüzakerecisi iken şimdi hatırlamadığım bir ülkeye yaptığı resmi yurtdışı ziyareti dönüşü devletin uçağında çekildi. Ben de gazeteci olarak o ziyareti izlemiştim. O tarihlerde Sezgin Baran Korkmaz muhtemelen henüz Kars’taydı. Şampanya da herhalde bakanın ikramıydı” açıklaması yaptı. Bağış’ın 17-25 Aralık sürecinde internete düşen bir ses kaydında, “Her Cuma bir ayet sallıyorum, bakara makara” dediği iddia edilmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.