Deyişler konseri beğeni topladı

KÜLTÜR 27.06.2023 - 12:53, Güncelleme: 27.06.2023 - 12:53
 

Deyişler konseri beğeni topladı

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun gerçekleştirdiği deyişler ve semahlar konseri Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde türküseverleri bir araya getirdi.

haberimizvar.net-Antalya Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, çok özel bir etkinlik düzenledi. ‘’Deyişler ve Semahlar’’ adlı bir konser gerçekleştiren koro, türküseverleri bir araya getirdi. Bugüne kadar birbirinden farklı temalarla dinleyici karşısına çıkan Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, sahne aldığı bu özel gecede de semah ve deyişleri seslendirdi. Şef Soner Mızrak yönetiminde Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen konsere katılım oldukça yoğun oldu. Programda Özde Canlar Semah Ekibi de semah icra etti. Büyük beğeni toplayan konser sonunda dinleyiciler koroyu ayakta alkışladı. Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Canan Yılmaz, dinleyicilere Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in selamlarını iletti. Türk Halk Müziği Korosu’nun çalışmalarıyla gurur duyduklarını ifade eden Yılmaz, Konyaaltı Belediyesi olarak kültür-sanat etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.
Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun gerçekleştirdiği deyişler ve semahlar konseri Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde türküseverleri bir araya getirdi.

haberimizvar.net- Antalya Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, çok özel bir etkinlik düzenledi.

‘’Deyişler ve Semahlar’’ adlı bir konser gerçekleştiren koro, türküseverleri bir araya getirdi. Bugüne kadar birbirinden farklı temalarla dinleyici karşısına çıkan Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, sahne aldığı bu özel gecede de semah ve deyişleri seslendirdi. Şef Soner Mızrak yönetiminde Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen konsere katılım oldukça yoğun oldu. Programda Özde Canlar Semah Ekibi de semah icra etti. Büyük beğeni toplayan konser sonunda dinleyiciler koroyu ayakta alkışladı.

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Canan Yılmaz, dinleyicilere Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in selamlarını iletti. Türk Halk Müziği Korosu’nun çalışmalarıyla gurur duyduklarını ifade eden Yılmaz, Konyaaltı Belediyesi olarak kültür-sanat etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.