Dijital gelecek Antalya'da konuşulacak

GÜNDEM 23.11.2021 - 13:32, Güncelleme: 23.11.2021 - 13:32
 

Dijital gelecek Antalya'da konuşulacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı tarafından 27 Kasım tarihinde “Dijital Gelecek: Emek ve Sermaye” adlı bir panel düzenlenecek.

haberimizvar.net- AKM Perge Salonu’nda düzenlenecek konferansta CHP Emek Büroları Koordinatörü, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gamze Yücesan Özdemir ve BirGün gazetesi Pazar ekinde yazdığı ekonomi yazılarıyla bilinen akademisyen Dr. Anıl Aba konuşmacı olarak yer alacak. Moderatörlüğünü CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı İbrahim Utku Nar’ın yapacağı panelde, bilgi ve iletişim çağında yaşanan değişimlerin üretim ilişkilerine yansımaları, işgücü piyasaları üzerine etkisi, dijital çağda emeğin yeri, dijital dönüşümün ekonomi-politiği, emek-değer teorisinin geçerliliği, üretken emek-üretken olmayan emek ayrımı gibi konuların ele alınacağı konferansta dijital çağın geleceği emek ve sermaye cephesi üzerinden tartışılacak.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı tarafından 27 Kasım tarihinde “Dijital Gelecek: Emek ve Sermaye” adlı bir panel düzenlenecek.

haberimizvar.net- AKM Perge Salonu’nda düzenlenecek konferansta CHP Emek Büroları Koordinatörü, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gamze Yücesan Özdemir ve BirGün gazetesi Pazar ekinde yazdığı ekonomi yazılarıyla bilinen akademisyen Dr. Anıl Aba konuşmacı olarak yer alacak.

Moderatörlüğünü CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı İbrahim Utku Nar’ın yapacağı panelde, bilgi ve iletişim çağında yaşanan değişimlerin üretim ilişkilerine yansımaları, işgücü piyasaları üzerine etkisi, dijital çağda emeğin yeri, dijital dönüşümün ekonomi-politiği, emek-değer teorisinin geçerliliği, üretken emek-üretken olmayan emek ayrımı gibi konuların ele alınacağı konferansta dijital çağın geleceği emek ve sermaye cephesi üzerinden tartışılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.