Dijital Muratpaşa'yı anlattı

SİYASET 05.03.2024 - 21:25, Güncelleme: 05.03.2024 - 21:25
 

Dijital Muratpaşa'yı anlattı

Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ümit Uysal, proje tanıtım toplantısında 'Dijital Muratpaşa'yı anlattı. Uysal, yeni dönemde projelerinin dijital materyaller kullanılarak uygulanacağını söyledi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ümit Uysal, Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde düzenlenen proje tantım toplantısında 'Dijital Muratpaşa'yı anlattı. Uysal, yeni dönemde projelerinin dijital materyaller kullanılarak hazırlanıp, uygulanacağını belirtti. Uysal, Dijital Muratpaşa ile güvenli bir sistem oluşturularak turizm ürünü ortaya çıkarılacağını, Antalya için tatil programı yapan bir gezginin uçaktan, kalacağı otele kadar her bilgiyi bulabilceğini söyledi. Ümit Uysal, yeni dönemde önceki 2 dönemde de olduğu gibi sosyal projelere ağırlık vereceklerini, her yaştan Muratpaşalının hayatına dokunan ve hayatını kolaylaştıran projelerin artarak devam edeceğini söyledi.
Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ümit Uysal, proje tanıtım toplantısında 'Dijital Muratpaşa'yı anlattı. Uysal, yeni dönemde projelerinin dijital materyaller kullanılarak uygulanacağını söyledi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ümit Uysal, Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde düzenlenen proje tantım toplantısında 'Dijital Muratpaşa'yı anlattı. Uysal, yeni dönemde projelerinin dijital materyaller kullanılarak hazırlanıp, uygulanacağını belirtti. Uysal, Dijital Muratpaşa ile güvenli bir sistem oluşturularak turizm ürünü ortaya çıkarılacağını, Antalya için tatil programı yapan bir gezginin uçaktan, kalacağı otele kadar her bilgiyi bulabilceğini söyledi.

Ümit Uysal, yeni dönemde önceki 2 dönemde de olduğu gibi sosyal projelere ağırlık vereceklerini, her yaştan Muratpaşalının hayatına dokunan ve hayatını kolaylaştıran projelerin artarak devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.