Dikkat! Antalya'ya sağanak yağış geliyor

YEREL 04.12.2023 - 11:56, Güncelleme: 04.12.2023 - 11:56
 

Dikkat! Antalya'ya sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'ye yarından itibaren yağışlı havanın geri dönüyor. Antalya'da hafta ortasından sonra hava sıcaklığının 7 derece birden düşmesi bekleniyor.

haberimizvar.net- Meteoroloji’den gelen son dakika hava durumu bilgilerine göre yağışlı hava geri dönüyor. Yeni sistem, özellikle yurdun batısını etkileyecek. Haftanın ilk gününde özellikle Marmara'nın batısında; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda bu hafta Salı günü hariç ülke genelinde yağış beklendiğini duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları… Meteoroloji’den yapılan son hava durumu tahminlerine göre ülke geneli yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek. Yağışın etkisiyle sıcaklıklar birkaç derece düşecek. Ancak, yine mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Meteoroloji, özellikle yurdun batısı için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. ‘BU HAFTA SALI GÜNÜ HARİÇ ÜLKEDE YAĞIŞ VAR’ Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise sosyal medya hesabından beklenen hava durumu ile ilgili şu bilgileri paylaştı: “Bugün Pazartesi Marmara Ege ve Batı Karadeniz bölgesinde yağmur var. Sıcaklık 10 derece düşerek olması gerekene iniyor. Marmara’da poyraz kuvvetli dolayısıyla hissedilen sıcaklık daha düşük. Yağmur; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Edremit Körfezi İstanbul’un kuzeyinde kuvvetli. Bu hafta salı günü hariç ülkede yağış var. Yağışlar genellikle yağmur şeklinde. Çarşamba ve hafta sonu Doğu Anadolu’da kar yağışı görülecek. Diğer bölgelerde kar yağışı beklenmiyor. İstanbul bugün yağmurlu kuzey ilçelerinde yağmur daha kuvvetli olur. Sıcaklık ise 11 derece. Antalya'nın haftalık hava durumu tahmini şöyle: TARİH ANTALYA HAVA DURUMU YAĞIŞ GÜN. GECE 4 Ara Pzt Çok bulutlu 50% 21° 17° 5 Ara Sal Hafif yağmurlu ve açık hava 56% 22° 16° 6 Ara Çar Yağmurlu ve bulutlu 75% 18° 15° 7 Ara Per Yağmurlu ve bulutlu 62% 18° 15° 8 Ara Cum Yer yer hafif yağmurlu 62% 17° 14° 9 Ara Cmt Parçalı bulutlu 0% 18° 13° 10 Ara Paz Çok bulutlu 0% 18° 13°
Meteoroloji'ye yarından itibaren yağışlı havanın geri dönüyor. Antalya'da hafta ortasından sonra hava sıcaklığının 7 derece birden düşmesi bekleniyor.

haberimizvar.net- Meteoroloji’den gelen son dakika hava durumu bilgilerine göre yağışlı hava geri dönüyor. Yeni sistem, özellikle yurdun batısını etkileyecek. Haftanın ilk gününde özellikle Marmara'nın batısında; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda bu hafta Salı günü hariç ülke genelinde yağış beklendiğini duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları…

Meteoroloji’den yapılan son hava durumu tahminlerine göre ülke geneli yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek. Yağışın etkisiyle sıcaklıklar birkaç derece düşecek. Ancak, yine mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Meteoroloji, özellikle yurdun batısı için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

‘BU HAFTA SALI GÜNÜ HARİÇ ÜLKEDE YAĞIŞ VAR’
Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise sosyal medya hesabından beklenen hava durumu ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Bugün Pazartesi Marmara Ege ve Batı Karadeniz bölgesinde yağmur var. Sıcaklık 10 derece düşerek olması gerekene iniyor. Marmara’da poyraz kuvvetli dolayısıyla hissedilen sıcaklık daha düşük. Yağmur; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Edremit Körfezi İstanbul’un kuzeyinde kuvvetli.

Bu hafta salı günü hariç ülkede yağış var. Yağışlar genellikle yağmur şeklinde. Çarşamba ve hafta sonu Doğu Anadolu’da kar yağışı görülecek. Diğer bölgelerde kar yağışı beklenmiyor. İstanbul bugün yağmurlu kuzey ilçelerinde yağmur daha kuvvetli olur. Sıcaklık ise 11 derece.

Antalya'nın haftalık hava durumu tahmini şöyle:

TARİH

ANTALYA HAVA DURUMU

YAĞIŞ

GÜN.

GECE

4 Ara Pzt

Çok bulutlu

50%

21°

17°

5 Ara Sal

Hafif yağmurlu ve açık hava

56%

22°

16°

6 Ara Çar

Yağmurlu ve bulutlu

75%

18°

15°

7 Ara Per

Yağmurlu ve bulutlu

62%

18°

15°

8 Ara Cum

Yer yer hafif yağmurlu

62%

17°

14°

9 Ara Cmt

Parçalı bulutlu

0%

18°

13°

10 Ara Paz

Çok bulutlu

0%

18°

13°

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.