Dikkat bu haber sponsorludur!

KULİS 21.08.2023 - 22:17, Güncelleme: 21.08.2023 - 22:24
 

Dikkat bu haber sponsorludur!

AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak adına kent siyaseti ve ticaretinde ‘al gülüm-ver gülüm’ ilişkisi içinde olduğu isimlerle fotoğraflarını sosyal medyada takipçisi çok olan isimlere destek mesajı olarak paylaşımına izin verdi. Sosyal medya paylaşımlarında Tütüncü anketlerden birinci çıkan en, en, en başkan olarak lanse ediliyor.

haberimizvar.net- Ak Parti’nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olarak değerlendirmesine karşın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını her fırsatta dile getiren Ak Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bugünlerde sosyal medya takipçisi çok olan isimlerden destek alıyor. 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Tütüncü, kent siyaseti ve ticaretinde ‘al gülüm, ver gülüm’ ilişkisi içinde olduğu Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar ve Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı (AESOB) Adlıhan Dere ile fotoğraflarını ve yorumlarını büyükşehir adaylığıyla ilgili kullanılmasına izin verdi. Takipçi sayısı çok isimler bakın neler yazdı, çizdi… ÖNCE ALİ BAHAR ATSO Başkanı Ali Bahar’ın seçim sürecinde tam destek veren Hakan Tütüncü adına paylaşım yapan isim, bakın neler anlatmış: “Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü birbirini tamamlayan iki başkan gibi... Ortaya koydukları icraatlar ve dayanışma kültürleri ile Antalya'nın yüz akı iki başkanı olarak dikkat çekerlerken Antalya'nın yarınlarına damgalarını vurmaya kararlılar. Antalya TSO Başkanı Ali Bahar'ın önümüzdeki yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediyle Başkan adayı olarak adı öne çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye “YANINDAYIM” diyerek tam destek verdiği öğrenildi.” SONRA ADLIHAN DERE Kepez’de boşalacak koltuğun hayalini kuran AESOB Başkanı Dere- Tütüncü ziyaretiyle ilgili sosyal medya fenomenleri bakın neleri kaleme alarak, paylaşım yapmış: “Antalya’da Hakan Tütüncü rüzgârı esmeye devam ediyor. AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi anketlerde önde çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye Antalya TSO Başkanı Ali Bahar’dan sonra Antalya’nın bir başka başarılı başkanı Esnaf Odaları Birliği, Büfeciler Odası ve Kepez Esnaf Kredi Kefalet Kop. Başkanlığı görevini birlikte yürüten Adlıhan Dere’de tam destek verdi. Dere “Büyükşehire Hakan başkan yakışır. Çünkü Antalya’nın sorunlarını onun gibi sistem ve proje üretmekte usta bir adamı çözer” dedi. Başkan Hakan Tütüncü’yü makamında yaş pasta ile ziyaret ederek, yaş gününü kutlayarak büyük jest yaptı.”    
AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak adına kent siyaseti ve ticaretinde ‘al gülüm-ver gülüm’ ilişkisi içinde olduğu isimlerle fotoğraflarını sosyal medyada takipçisi çok olan isimlere destek mesajı olarak paylaşımına izin verdi. Sosyal medya paylaşımlarında Tütüncü anketlerden birinci çıkan en, en, en başkan olarak lanse ediliyor.

haberimizvar.net- Ak Parti’nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olarak değerlendirmesine karşın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını her fırsatta dile getiren Ak Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bugünlerde sosyal medya takipçisi çok olan isimlerden destek alıyor. 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Tütüncü, kent siyaseti ve ticaretinde ‘al gülüm, ver gülüm’ ilişkisi içinde olduğu Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar ve Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı (AESOB) Adlıhan Dere ile fotoğraflarını ve yorumlarını büyükşehir adaylığıyla ilgili kullanılmasına izin verdi. Takipçi sayısı çok isimler bakın neler yazdı, çizdi…

ÖNCE ALİ BAHAR

ATSO Başkanı Ali Bahar’ın seçim sürecinde tam destek veren Hakan Tütüncü adına paylaşım yapan isim, bakın neler anlatmış:

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü birbirini tamamlayan iki başkan gibi... Ortaya koydukları icraatlar ve dayanışma kültürleri ile Antalya'nın yüz akı iki başkanı olarak dikkat çekerlerken Antalya'nın yarınlarına damgalarını vurmaya kararlılar. Antalya TSO Başkanı Ali Bahar'ın önümüzdeki yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediyle Başkan adayı olarak adı öne çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye “YANINDAYIM” diyerek tam destek verdiği öğrenildi.”

SONRA ADLIHAN DERE

Kepez’de boşalacak koltuğun hayalini kuran AESOB Başkanı Dere- Tütüncü ziyaretiyle ilgili sosyal medya fenomenleri bakın neleri kaleme alarak, paylaşım yapmış:

“Antalya’da Hakan Tütüncü rüzgârı esmeye devam ediyor. AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi anketlerde önde çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye Antalya TSO Başkanı Ali Bahar’dan sonra Antalya’nın bir başka başarılı başkanı Esnaf Odaları Birliği, Büfeciler Odası ve Kepez Esnaf Kredi Kefalet Kop. Başkanlığı görevini birlikte yürüten Adlıhan Dere’de tam destek verdi. Dere “Büyükşehire Hakan başkan yakışır. Çünkü Antalya’nın sorunlarını onun gibi sistem ve proje üretmekte usta bir adamı çözer” dedi.

Başkan Hakan Tütüncü’yü makamında yaş pasta ile ziyaret ederek, yaş gününü kutlayarak büyük jest yaptı.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.