Dikkat çeken afiş

SİYASET 02.11.2023 - 15:54, Güncelleme: 02.11.2023 - 15:54
 

Dikkat çeken afiş

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan 38. Olağan Kurultay öncesi Ankara Arena Spor Salonu’na asılan pankart dikkat çekti.

haberimizvar.net- 4-5 Kasım'da Ankara Spor Salonu'nda yapılacak CHP’nin 38. Olağan Kurultayı'na sayılı saatler kaldı. 4 Kasım günü Genel Başkan seçimi yapılırken, 5 Kasım’da Parti Meclisi üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu seçilecek. Kurultayın gerçekleşeceği Ankara Arena Spor Salonu’nda ise mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlerin hamlesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu’nu destekleyen isimlerin astığı belirtilen pankartta, “Oyunun farkındayız, liderimizin yanındayız” ifadesi yer aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan 38. Olağan Kurultay öncesi Ankara Arena Spor Salonu’na asılan pankart dikkat çekti.

haberimizvar.net- 4-5 Kasım'da Ankara Spor Salonu'nda yapılacak CHP’nin 38. Olağan Kurultayı'na sayılı saatler kaldı. 4 Kasım günü Genel Başkan seçimi yapılırken, 5 Kasım’da Parti Meclisi üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu seçilecek.

Kurultayın gerçekleşeceği Ankara Arena Spor Salonu’nda ise mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlerin hamlesi dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu’nu destekleyen isimlerin astığı belirtilen pankartta, “Oyunun farkındayız, liderimizin yanındayız” ifadesi yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.