Dikkat ! Yarın tsunami tatbikatı var

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.11.2023 - 15:19, Güncelleme: 06.11.2023 - 15:24
 

Dikkat ! Yarın tsunami tatbikatı var

Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce 7 Kasım Salı günü (yarın) Antalya'da tsunami tatbikatı yapılacağını belirterek, tatbikatla ilgili olarak vatandaşların telefonlarına gelecek mesajlar nedeniyle paniğe kapılmaması gerektiğini bildirildi..

haberimizvar.net- Antalya'da 7 Kasım Salı günü(yarın) tsnami tatbikatı yapılacak. Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), tatbikat nedeniyle vatandaşların telefonlarına gelecek mesajla nedeniyle paniğe kapılamamaları gerektiği belirten bir açıklama yaptı. AFAD'ın tsunami tatbikatı için yaptığı açıklama şöyle: "7 Kasım 2023 Salı günü,  Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (TSP-KOERI) tarafından bir tsunami tatbikatı gerçekleştirilecektir. Tatbikat senaryosuna göre Antalya ili tsunamiden etkilenecek iller arasında belirlenmiştir. AFAD tarafından 7 Kasım Salı günü yapılacak tatbikat öncesi, sonrasında vatandaşlarımıza bilgilendirme için SMS mesajları, tatbikat sırasında ise 'Tatbikat Antalya’da tsunami tehlikesi var. Deniz kenarından uzaklaşın, yüksek yerlere çıkın. Tatbikat' şeklinde SMS mesajı gönderilecektir. Vatandaşlarımızın, bilgilendirme kanallarının deneneceği tatbikattaki bu mesajlar nedeniyle paniğe kapılmamaları önemle rica olunur. Tsunamiden korunma yolları ile ilgili bilgiye Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün https://antalya.afad.gov.tr/tsunamiden-korunma-yollari internet adresinden ulaşabilecektir."
Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce 7 Kasım Salı günü (yarın) Antalya'da tsunami tatbikatı yapılacağını belirterek, tatbikatla ilgili olarak vatandaşların telefonlarına gelecek mesajlar nedeniyle paniğe kapılmaması gerektiğini bildirildi..

haberimizvar.net- Antalya'da 7 Kasım Salı günü(yarın) tsnami tatbikatı yapılacak. Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), tatbikat nedeniyle vatandaşların telefonlarına gelecek mesajla nedeniyle paniğe kapılamamaları gerektiği belirten bir açıklama yaptı. AFAD'ın tsunami tatbikatı için yaptığı açıklama şöyle:

"7 Kasım 2023 Salı günü,  Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (TSP-KOERI) tarafından bir tsunami tatbikatı gerçekleştirilecektir. Tatbikat senaryosuna göre Antalya ili tsunamiden etkilenecek iller arasında belirlenmiştir. AFAD tarafından 7 Kasım Salı günü yapılacak tatbikat öncesi, sonrasında vatandaşlarımıza bilgilendirme için SMS mesajları, tatbikat sırasında ise ' Tatbikat Antalya’da tsunami tehlikesi var. Deniz kenarından uzaklaşın, yüksek yerlere çıkın. Tatbikat' şeklinde SMS mesajı gönderilecektir. Vatandaşlarımızın, bilgilendirme kanallarının deneneceği tatbikattaki bu mesajlar nedeniyle paniğe kapılmamaları önemle rica olunur. Tsunamiden korunma yolları ile ilgili bilgiye Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün https://antalya.afad.gov.tr/tsunamiden-korunma-yollari internet adresinden ulaşabilecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.