Dinç şiir gibi karşıladı

SİYASET 16.02.2022 - 11:39, Güncelleme: 16.02.2022 - 11:39
 

Dinç şiir gibi karşıladı

CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç, dün törenle CHP’ye geçen Serik Belediye Meclis üyelerini şiir gibi bir paylaşımla karşıladı

haberimizvar.net- Kemer Belediye Başkanı Necati  Topaloğlu ile birlikte Serik Belediye meclis üyeleri Mehmet Şahin ile Mustafa Akın da CHP saflarına katıldı. CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç, partisine katılan iki meclis üyesine duygusal bir paylaşımla ‘hoşgeldiniz’ dedi. Dinç, şiir gibi paylaşımında şunları söyledi:   Sevda için, kim kimden alır izin İster dövün, ister kurşuna dizin Saltanat, yasaklar, korkular sizin Cumhuriyet aşkı, Atatürk bizim Bizim dostlar bizim, yurt hepimizin." Sevgili Serikli hemşehrilerim! Kardeşlerim! Yoldaşlarım! Serik'te güzel işler oluyor, daha da güzelleri olacak... Serik için her güzellik, sizinle birlikte olacak. Bize güvenin. Biz size güveniyoruz. Halkın partisi CHP, Serik' te çığ gibi... CHP Serik İlçe Başkanlığına seçildiğim günden buyana, her renk ve görüşten hemşehrilerimiz; akın akın Serik ilçe örgütüne koşuyor. CHP Serik'te coşuyor... DSP Serik Belediye Meclisi üyesi ve aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediye Meslisi üyesi olan sayın Mustafa Akın ile DSP Serik Belediye Meclisi üyesi sayın Mehmet Şahin'e, TBMM CHP Gurup topantısında, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bugün üyelik rozetlerini taktı. Serik'imize ve partimize; hayırlı olsun, uğurlu olsun. Kardeşlerim! Halkın partisi CHP'ye katılımlar artarak devam edecek... Siz bizi izleymeye devam edin. Gücünüz gücümüz, gücümüz gücünüzdür. Biriz İriyiz Diriyiz Biz Hep Birlikte Serik'iz Tek yol iktidar.
CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç, dün törenle CHP’ye geçen Serik Belediye Meclis üyelerini şiir gibi bir paylaşımla karşıladı

haberimizvar.net- Kemer Belediye Başkanı Necati  Topaloğlu ile birlikte Serik Belediye meclis üyeleri Mehmet Şahin ile Mustafa Akın da CHP saflarına katıldı. CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç, partisine katılan iki meclis üyesine duygusal bir paylaşımla ‘hoşgeldiniz’ dedi. Dinç, şiir gibi paylaşımında şunları söyledi:  

Sevda için, kim kimden alır izin
İster dövün, ister kurşuna dizin
Saltanat, yasaklar, korkular sizin
Cumhuriyet aşkı, Atatürk bizim
Bizim dostlar bizim, yurt hepimizin."
Sevgili Serikli hemşehrilerim!
Kardeşlerim! Yoldaşlarım!
Serik'te güzel işler oluyor, daha da güzelleri olacak...
Serik için her güzellik, sizinle birlikte olacak.
Bize güvenin. Biz size güveniyoruz.
Halkın partisi CHP, Serik' te çığ gibi...
CHP Serik İlçe Başkanlığına seçildiğim günden buyana, her renk ve görüşten hemşehrilerimiz; akın akın
Serik ilçe örgütüne koşuyor.
CHP Serik'te coşuyor...
DSP Serik Belediye Meclisi üyesi ve aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediye Meslisi üyesi olan sayın Mustafa Akın ile DSP Serik Belediye Meclisi üyesi sayın Mehmet Şahin'e, TBMM CHP Gurup topantısında, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bugün üyelik rozetlerini taktı.
Serik'imize ve partimize; hayırlı olsun, uğurlu olsun.
Kardeşlerim!
Halkın partisi CHP'ye katılımlar artarak devam edecek...
Siz bizi izleymeye devam edin.
Gücünüz gücümüz, gücümüz gücünüzdür.
Biriz İriyiz Diriyiz
Biz Hep Birlikte Serik'iz
Tek yol iktidar.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.