'Dişi Fatih Terim'le yollar ayrıldı

SPOR 26.02.2024 - 13:27, Güncelleme: 26.02.2024 - 13:27
 

'Dişi Fatih Terim'le yollar ayrıldı

Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol Kulübü, ‘Dişi Fatih Terim’ lakaplı basketbol takımı baş antrenörü Selen Erdem’le yolların ayrıldığını açıkladı

haberimizvar.net- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol Kulübü, saha kenarındaki tavırları, oyuncularını yüreklendiren konuşmaları, vücut dili ve mimikleri ile Fatih Terim'e benzetilen başantrenör Selen Erdem ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda,” Kıymetli hocamız Selen Erdem ile karşılıklı anlaşma sağlayarak sözleşmemizi feshetmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar verdikleri emekler için çok teşekkür eder, bundan sonraki hayatında da başarılı olmasını gönülden dileriz. Yollarımızın tekrar kesişmesi dileğiyle, kalbimizdeki yeri her zaman aynı olacaktır” denildi. Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin tek Türk kadın başantrenörü Selen Erdem, takımın başında çıktığı maçlarda topuklu ayakkabıları, takıları ve şık giyiminin yanında hırsı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Genç çalıştırıcı, Kadınlar Süper Ligi'nde ve Avrupa Kupası elemelerinde ilk 5 resmi maçı kazanınca tüm Türkiye tarafından tanınmıştı. Güzel başlamıştı   Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol Kulübü’yle bu sezon ligde çıktığı 24 karşılaşmada 15 mağlubiyet 9 galibiyet alan Selen Erdem, Avrupa macerasına ise galibiyetlerle başlamıştı. Ligin ilk 3 haftasında karşılaştığı Nesibe Aydın, İlkem Yapı Tarsusspor ve Beşiktaş galibiyetiyle ses getiren Erdem, Avrupa’da ise eleme turunda Portekiz ekibi Uniao Sportiva’yı her 2 maçta da geçerek takımı gruplara taşımayı başarmıştı. Ligdeki ilk mağlubiyetini 4’üncü hafta Emlak Konut karşısında alan Erdem, 5’inci haftada aldığı Melikgazi Kayseri Basketbol galibiyetiyle şehrin şampiyonluk umutlarını tekrar yeşertmeyi başarmıştı. Bu galibiyetten sonra 6 maçlık mağlubiyet serisini bir türlü engelleyemeyen genç çalıştırıcı için işler kötüye gitmeye başlarken yönetimin kararlılığı sayesinde takımın başında devam etmişti. Avrupa arenasında Eurocup H Grubu’nda mücadele eden Antalya temsilcisi, 6 maç sonunda topladığı 8 puanla grubu 3’üncü sırada bitirmişti. Play off oynama şansını yakalayan Antalya Toroslar, play off’ta grup lideri Tango Bourges’e her 2 maçta da farklı kaybedip Avrupa macerasını noktalamıştı. Ligde son 3 haftada alınan mağlubiyetlerin ardından gelen 85-62’lik Fenerbahçe yenilgisi sonrası Selen Erdem’in Antalya kariyeri noktalanmış oldu. Akdeniz Manşet Gazetesi Gürkan Balcı'nın haberine göre      
Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol Kulübü, ‘Dişi Fatih Terim’ lakaplı basketbol takımı baş antrenörü Selen Erdem’le yolların ayrıldığını açıkladı

haberimizvar.net- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol Kulübü, saha kenarındaki tavırları, oyuncularını yüreklendiren konuşmaları, vücut dili ve mimikleri ile Fatih Terim'e benzetilen başantrenör Selen Erdem ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda,” Kıymetli hocamız Selen Erdem ile karşılıklı anlaşma sağlayarak sözleşmemizi feshetmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar verdikleri emekler için çok teşekkür eder, bundan sonraki hayatında da başarılı olmasını gönülden dileriz. Yollarımızın tekrar kesişmesi dileğiyle, kalbimizdeki yeri her zaman aynı olacaktır” denildi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin tek Türk kadın başantrenörü Selen Erdem, takımın başında çıktığı maçlarda topuklu ayakkabıları, takıları ve şık giyiminin yanında hırsı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Genç çalıştırıcı, Kadınlar Süper Ligi'nde ve Avrupa Kupası elemelerinde ilk 5 resmi maçı kazanınca tüm Türkiye tarafından tanınmıştı.

Güzel başlamıştı
 

Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol Kulübü’yle bu sezon ligde çıktığı 24 karşılaşmada 15 mağlubiyet 9 galibiyet alan Selen Erdem, Avrupa macerasına ise galibiyetlerle başlamıştı. Ligin ilk 3 haftasında karşılaştığı Nesibe Aydın, İlkem Yapı Tarsusspor ve Beşiktaş galibiyetiyle ses getiren Erdem, Avrupa’da ise eleme turunda Portekiz ekibi Uniao Sportiva’yı her 2 maçta da geçerek takımı gruplara taşımayı başarmıştı.

Ligdeki ilk mağlubiyetini 4’üncü hafta Emlak Konut karşısında alan Erdem, 5’inci haftada aldığı Melikgazi Kayseri Basketbol galibiyetiyle şehrin şampiyonluk umutlarını tekrar yeşertmeyi başarmıştı. Bu galibiyetten sonra 6 maçlık mağlubiyet serisini bir türlü engelleyemeyen genç çalıştırıcı için işler kötüye gitmeye başlarken yönetimin kararlılığı sayesinde takımın başında devam etmişti. Avrupa arenasında Eurocup H Grubu’nda mücadele eden Antalya temsilcisi, 6 maç sonunda topladığı 8 puanla grubu 3’üncü sırada bitirmişti. Play off oynama şansını yakalayan Antalya Toroslar, play off’ta grup lideri Tango Bourges’e her 2 maçta da farklı kaybedip Avrupa macerasını noktalamıştı. Ligde son 3 haftada alınan mağlubiyetlerin ardından gelen 85-62’lik Fenerbahçe yenilgisi sonrası Selen Erdem’in Antalya kariyeri noktalanmış oldu.

Akdeniz Manşet Gazetesi Gürkan Balcı'nın haberine göre

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.