Disipline sevk edildi

SİYASET 06.09.2021 - 17:05, Güncelleme: 06.09.2021 - 17:05
 

Disipline sevk edildi

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MYK kararıyla ‘uyarılması’ talebiyle disipline sevk edildi. Yüksek Disiplin Kurulu Özcan’dan sözlü ya da yazılı savunma isteyecek.

CHP’nin bugün toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ‘uyarılması’ talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevkine karar verdi. Kararı duyuran CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Bu kadın hakkında hoş olmayan ifadeleri nedeniyle YDK’ya sevkine karar verildi” ifadelerini kullandı.   YDK SAVUNMASINI İSTEYECEK   Kentteki yabancıların su ve katı atık bedellerine on kat zam yapacağını belirten Özcan genel merkez ile ters düşmüştü. O kararından geri adım atmayan Özcan bu kez kendisinden yardım isteyen bir kadın ile ilgili imalı ifadeleri nedeniyle tepki topladı. Sevk kararından sonra YDK, Özcan’dan sözlü savunma isteyecek. Sözlü savunma verilememesi halinde yazılı savunma da kabul edilecek. Ardından karar verilecek.   
CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MYK kararıyla ‘uyarılması’ talebiyle disipline sevk edildi. Yüksek Disiplin Kurulu Özcan’dan sözlü ya da yazılı savunma isteyecek.

CHP’nin bugün toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ‘uyarılması’ talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevkine karar verdi. Kararı duyuran CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Bu kadın hakkında hoş olmayan ifadeleri nedeniyle YDK’ya sevkine karar verildi” ifadelerini kullandı.

 

YDK SAVUNMASINI İSTEYECEK

 

Kentteki yabancıların su ve katı atık bedellerine on kat zam yapacağını belirten Özcan genel merkez ile ters düşmüştü. O kararından geri adım atmayan Özcan bu kez kendisinden yardım isteyen bir kadın ile ilgili imalı ifadeleri nedeniyle tepki topladı. Sevk kararından sonra YDK, Özcan’dan sözlü savunma isteyecek. Sözlü savunma verilememesi halinde yazılı savunma da kabul edilecek. Ardından karar verilecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.