Diyanet ve Kızılay para istiyor

GÜNDEM 29.07.2021 - 22:52, Güncelleme: 29.07.2021 - 22:52
 

Diyanet ve Kızılay para istiyor

Başta Manavgat olmak üzere Akdeniz bölgesinde bir çok yerde ormanlar yanarken Kızılay ve Diyanet Vakfı vatandaşlara SMS göndererek 10 lira bağış istedi.

haberimizvar.net-  Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçeleri, Mersin Silifke, Osmaniye, Muğla Marmaris’te çıkan orman yangınları bütün ülkenin yüreğini ağzına getirirken Kızılay ve Diyanet Vakfı SMS mesajıyla bağış kampanyası başlattı. Yangınların uçak yetersizliği yüzünden bir türlü kontrol altına alınamadığı yönünde tepkiler giderek artarken, bu iki kurumdan gelen SMS’le bağış mesajları garip karşılandı. ATEŞİ BİRLİKTE SÖNDÜRELİM Diyanet Vakfı vatandaşlara, “Türkiye iyilikle yeşerecek! Ülkemizin ciğerleri ormanlarımızın yeniden hayat bulması için #1İyilik1Fidan Fidan yazıp 5601’e SMS gönderebilir ya da bagis.tdv.org adresinden online bağış yapabilirsiniz. SMS almak istemiyorsanız TDV İPTAL yazıp 4946’ya gönderin” diye mesaj gönderdi. Kızılay ise, “Canımız ormanlarımız yanıyor! Kızılay tüm imkanlarıyla sahada. YANGIN yaz 2868’e gönder, 10 TL destek ol. Ateşi birlikte söndürelim” diye mesaj attı. 
Başta Manavgat olmak üzere Akdeniz bölgesinde bir çok yerde ormanlar yanarken Kızılay ve Diyanet Vakfı vatandaşlara SMS göndererek 10 lira bağış istedi.

haberimizvar.net-  Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçeleri, Mersin Silifke, Osmaniye, Muğla Marmaris’te çıkan orman yangınları bütün ülkenin yüreğini ağzına getirirken Kızılay ve Diyanet Vakfı SMS mesajıyla bağış kampanyası başlattı. Yangınların uçak yetersizliği yüzünden bir türlü kontrol altına alınamadığı yönünde tepkiler giderek artarken, bu iki kurumdan gelen SMS’le bağış mesajları garip karşılandı.

ATEŞİ BİRLİKTE SÖNDÜRELİM

Diyanet Vakfı vatandaşlara, “Türkiye iyilikle yeşerecek! Ülkemizin ciğerleri ormanlarımızın yeniden hayat bulması için #1İyilik1Fidan Fidan yazıp 5601’e SMS gönderebilir ya da bagis.tdv.org adresinden online bağış yapabilirsiniz. SMS almak istemiyorsanız TDV İPTAL yazıp 4946’ya gönderin” diye mesaj gönderdi. Kızılay ise, “Canımız ormanlarımız yanıyor! Kızılay tüm imkanlarıyla sahada. YANGIN yaz 2868’e gönder, 10 TL destek ol. Ateşi birlikte söndürelim” diye mesaj attı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.