Djokovic'ten tarihi zafer...

SPOR 11.09.2023 - 16:04, Güncelleme: 11.09.2023 - 16:04
 

Djokovic'ten tarihi zafer...

Amerika Açık Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde Novak Djokovic ile Daniil Medvedev karşı karşıya geldi. Maçta Djokovic, Medvedev'i 3-0 yenerek ABD Açık şampiyonu oldu.

Amerika Açık Tenis Turnuvası tek erkekler inalinde Novak Djokovic ile Daniil Medvedev karşı karşıya geldi.  Novak Djokovic, 48 dakika süren ilk seti 6-3 kazanarak 1-0 öne geçti.  Djokovic ile Medvedev arasındaki ikinci set ise büyük bir heyecana sahne oldu ve yaklaşık bir saat 44 dakika sürdü. Djokovic, bu seti de 7-6 ile kazanmayı başardı ve durumu 2-0 yaptı.  KARİYERİNDEKİ 24. ZAFER Sırp raket, üçüncü sette de Rus rakibine şans tanımadı ve seti 6-3 kazandı. Djokovic, bu zaferiyle birlikte Amerika Açık'ta 4, toplamda ise 24. grand slam'i kazandı.
Amerika Açık Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde Novak Djokovic ile Daniil Medvedev karşı karşıya geldi. Maçta Djokovic, Medvedev'i 3-0 yenerek ABD Açık şampiyonu oldu.

Amerika Açık Tenis Turnuvası tek erkekler inalinde Novak Djokovic ile Daniil Medvedev karşı karşıya geldi. 

Novak Djokovic, 48 dakika süren ilk seti 6-3 kazanarak 1-0 öne geçti. 

Djokovic ile Medvedev arasındaki ikinci set ise büyük bir heyecana sahne oldu ve yaklaşık bir saat 44 dakika sürdü. Djokovic, bu seti de 7-6 ile kazanmayı başardı ve durumu 2-0 yaptı. 

KARİYERİNDEKİ 24. ZAFER

Sırp raket, üçüncü sette de Rus rakibine şans tanımadı ve seti 6-3 kazandı. Djokovic, bu zaferiyle birlikte Amerika Açık'ta 4, toplamda ise 24. grand slam'i kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.