Doğa papatya ve gelinciklerle doldu

YEREL 26.04.2021 - 10:29, Güncelleme: 26.04.2021 - 10:29
 

Doğa papatya ve gelinciklerle doldu

Antalya'nın Demre ilçesinde Kum Dağı bölgesi baharın simgesi olan papatyalar ve gelinciklerle doldu

haberimizvar.net- Türkiye'nin her yerinde koronavirüs salgını nedeniyle insanlar kısıtlı olarak sokağa çıkarken, ıssız kalan doğa coştu. Demre ilçesinde halkın her gün piknik yaptığı, özellikle hafta sonları adım atacak yer kalmayan Kum Dağı bölgesi de kısıtlama sonrası tam anlamıyla özgürlüğüne kavuştu. 15 gün önce yağan yağmurlarla iyice coşan bölgede her yer rengarenk baharın simgesi papatyalar ve gelinciklerle doldu. Çiçeklerde arılar ve böcekler dolaşmaya, polen toplamaya başladı. Doğanın bu sessizliğini bozan zaman zaman bölgede oturan ailelerin çocukları oldu. Çocuklar papatya tarlalarının arasında dolaşarak, doğanın tadını çıkardı. Bölgede oturanlar, "Kum Dağı bölgesi hafta sonları çok yoğun olmak üzere, her gün binlerce insanla dolup taşıyordu. Koronavirüs salgınında sokağa çıkma kısıtlaması ve başka kısıtlamalar nedeniyle bölge tam bir sessizliğe büründü. Doğa özgürlüğüne kavuşunca tam anlamıyla coştu. Çiçeklerde sadece polen toplayan arılar, böcekler görülüyor. Bir de geceleri bölgede gezen yaban domuzları var. Her yer papatya, gelincik başta olmak üzere çiçek tarlasına dönüştü" dedi.
Antalya'nın Demre ilçesinde Kum Dağı bölgesi baharın simgesi olan papatyalar ve gelinciklerle doldu

haberimizvar.net- Türkiye'nin her yerinde koronavirüs salgını nedeniyle insanlar kısıtlı olarak sokağa çıkarken, ıssız kalan doğa coştu. Demre ilçesinde halkın her gün piknik yaptığı, özellikle hafta sonları adım atacak yer kalmayan Kum Dağı bölgesi de kısıtlama sonrası tam anlamıyla özgürlüğüne kavuştu. 15 gün önce yağan yağmurlarla iyice coşan bölgede her yer rengarenk baharın simgesi papatyalar ve gelinciklerle doldu. Çiçeklerde arılar ve böcekler dolaşmaya, polen toplamaya başladı. Doğanın bu sessizliğini bozan zaman zaman bölgede oturan ailelerin çocukları oldu. Çocuklar papatya tarlalarının arasında dolaşarak, doğanın tadını çıkardı.


Bölgede oturanlar, "Kum Dağı bölgesi hafta sonları çok yoğun olmak üzere, her gün binlerce insanla dolup taşıyordu. Koronavirüs salgınında sokağa çıkma kısıtlaması ve başka kısıtlamalar nedeniyle bölge tam bir sessizliğe büründü. Doğa özgürlüğüne kavuşunca tam anlamıyla coştu. Çiçeklerde sadece polen toplayan arılar, böcekler görülüyor. Bir de geceleri bölgede gezen yaban domuzları var. Her yer papatya, gelincik başta olmak üzere çiçek tarlasına dönüştü" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.