Doğal Yaşam Parkı minikleri ağırladı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.10.2023 - 16:27, Güncelleme: 05.10.2023 - 16:27
 

Doğal Yaşam Parkı minikleri ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle ilkokul ve anaokulu öğrencilerine Antalya Doğal Yaşam Parkı'nda gezi düzenledi.

haberimizvar.net- Dünya genelinde hayvanların haklarını, refahlarını ve korunmalarını vurgulamak ve hayvanlara saygıyı artırmak amacıyla her yıl 4 Ekim'de kutlanan Hayvanları Koruma Günü'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı minik öğrencileri ağırladı. PARS Hayvan Arama Kurtarma Derneği ve Antalya Milli Parklar Genel Müdürlüğü işbirliğinde doğada bulunan hayvanları tanıtmayı ve yaşam biçimlerini öğretmeyi amaçlayan etkinlikte minik öğrenciler keyifli vakit geçirdi.  DOĞA SINIFINDA ETKİNLİK Doğal Yaşam Parkı içerisinde gezi sonrası öğrencilere doğada yaşamlarını sürdüren hayvanları daha iyi tanıyabilmeleri için tanıtım kartları dağıtıldı. Ayrıca öğrencilere hayvan figürleri ile yüz boyama etkinliği gerçekleştirildi. PARS Hayvan Arama Kurtarma Derneği Başkanı Veteriner Hekim Ayşe Gencer, öğrencilerin gezide doğal yaşam konusunda bilgilendiğini belirterek, “Çocuklarımız Doğal Yaşam Parkı içerisinde yer alan hayvanlar ile temas ederek, onları severek daha yakından inceleme fırsatı elde etti. Ayrıca çocuklar için boyama kitabı ve maske dağıtarak daha eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanmış oldu. Bu günü daha anlamlı kılan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle ilkokul ve anaokulu öğrencilerine Antalya Doğal Yaşam Parkı'nda gezi düzenledi.

haberimizvar.net- Dünya genelinde hayvanların haklarını, refahlarını ve korunmalarını vurgulamak ve hayvanlara saygıyı artırmak amacıyla her yıl 4 Ekim'de kutlanan Hayvanları Koruma Günü'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı minik öğrencileri ağırladı. PARS Hayvan Arama Kurtarma Derneği ve Antalya Milli Parklar Genel Müdürlüğü işbirliğinde doğada bulunan hayvanları tanıtmayı ve yaşam biçimlerini öğretmeyi amaçlayan etkinlikte minik öğrenciler keyifli vakit geçirdi. 

DOĞA SINIFINDA ETKİNLİK

Doğal Yaşam Parkı içerisinde gezi sonrası öğrencilere doğada yaşamlarını sürdüren hayvanları daha iyi tanıyabilmeleri için tanıtım kartları dağıtıldı. Ayrıca öğrencilere hayvan figürleri ile yüz boyama etkinliği gerçekleştirildi.

PARS Hayvan Arama Kurtarma Derneği Başkanı Veteriner Hekim Ayşe Gencer, öğrencilerin gezide doğal yaşam konusunda bilgilendiğini belirterek, “Çocuklarımız Doğal Yaşam Parkı içerisinde yer alan hayvanlar ile temas ederek, onları severek daha yakından inceleme fırsatı elde etti. Ayrıca çocuklar için boyama kitabı ve maske dağıtarak daha eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanmış oldu. Bu günü daha anlamlı kılan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.