Doğmamış bebek kazada öldü

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.07.2022 - 13:19, Güncelleme: 15.07.2022 - 13:19
 

Doğmamış bebek kazada öldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan Ayşegül Ecir'in henüz anne karnında olan 8 aylık bebeği hayatını kaybetti. Aynı kazada Ayşegül Ecir ile birlikte 3 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Manavgat'ın Kızılot Mahallesi D-400 karayolunda dün saat 12:00 sıralarında Alanya'dan aldığı turistlerle havalimanına giden M.T.'nin kullandığı tur midibüsü, C.E.'nin kullandığı 42 ANB 53 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü C.E., E.G., H.G. ve Ayşegül Ecir yaralandı. Yaralılar haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Manavgat'taki çeşitli hastanelere götürüldü. Özel bir hastaneye götürülen yaralılardan Ayşegül Ecir'in 8 aylık hamile olduğu ve kaza nedeniyle meydana gelen iç kanama sonucunu bebeğini kaybettiği tespit edildi. Sezaryenle bebek alınırken, kanamanın devam etmesi sebebiyle Ayşegül Ecir, Manavgat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kan değerleri düşen Ayşegül Ecir, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tur midibüsünde bulunan turistler ise gelen başka bir midibüsle havalimanına götürüldü. 'ARABAYI İTTİRİYORLARDI' Midibüs sürücüsü M.T., jandarma tarafından gözaltına alındı. M.T., avukatı eşliğinde verdiği ifadede, Alanya'dan turistleri alarak Manavgat'a doğru geldiğini anlattı. Kızılot Mahallesi'nde D400 karayolunda sağ şeritten seyir halindeyken uzaktan kendi şeridinde olan bazı kişilerin bir otomobili itekleyerek götürdüklerini anlatan M.T., "Yavaşlayarak sol şeride geçmeye çalıştım, trafik çok yoğun olduğu için geçemedim. Yine sol şeride geçmeye çalıştım geçemedim. Sola geçsem arkadan gelen araçlar bana çarpacak ve daha büyük katliam olacaktı. Bu sırada iteklenen otomobili kurtarmaya çalıştım ama kurtaramadım, önümdeki otomobile 50-60 km hızla vurdum. Otomobili ittikleri için içinde birisinin olduğunu göremedim. Çarptıktan sonra etraftan insanlar geldi, birisi bana 'araçtan inme sana saldıracaklar' dedi. Panik olmuştum, daha sonra jandarma ekipleri geldi. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı" dedi. 
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan Ayşegül Ecir'in henüz anne karnında olan 8 aylık bebeği hayatını kaybetti. Aynı kazada Ayşegül Ecir ile birlikte 3 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Manavgat'ın Kızılot Mahallesi D-400 karayolunda dün saat 12:00 sıralarında Alanya'dan aldığı turistlerle havalimanına giden M.T.'nin kullandığı tur midibüsü, C.E.'nin kullandığı 42 ANB 53 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü C.E., E.G., H.G. ve Ayşegül Ecir yaralandı. Yaralılar haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Manavgat'taki çeşitli hastanelere götürüldü.


Özel bir hastaneye götürülen yaralılardan Ayşegül Ecir'in 8 aylık hamile olduğu ve kaza nedeniyle meydana gelen iç kanama sonucunu bebeğini kaybettiği tespit edildi. Sezaryenle bebek alınırken, kanamanın devam etmesi sebebiyle Ayşegül Ecir, Manavgat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kan değerleri düşen Ayşegül Ecir, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tur midibüsünde bulunan turistler ise gelen başka bir midibüsle havalimanına götürüldü.


'ARABAYI İTTİRİYORLARDI'


Midibüs sürücüsü M.T., jandarma tarafından gözaltına alındı. M.T., avukatı eşliğinde verdiği ifadede, Alanya'dan turistleri alarak Manavgat'a doğru geldiğini anlattı. Kızılot Mahallesi'nde D400 karayolunda sağ şeritten seyir halindeyken uzaktan kendi şeridinde olan bazı kişilerin bir otomobili itekleyerek götürdüklerini anlatan M.T., "Yavaşlayarak sol şeride geçmeye çalıştım, trafik çok yoğun olduğu için geçemedim. Yine sol şeride geçmeye çalıştım geçemedim. Sola geçsem arkadan gelen araçlar bana çarpacak ve daha büyük katliam olacaktı. Bu sırada iteklenen otomobili kurtarmaya çalıştım ama kurtaramadım, önümdeki otomobile 50-60 km hızla vurdum. Otomobili ittikleri için içinde birisinin olduğunu göremedim. Çarptıktan sonra etraftan insanlar geldi, birisi bana 'araçtan inme sana saldıracaklar' dedi. Panik olmuştum, daha sonra jandarma ekipleri geldi. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.