Doğum günü mini konsere dönüştü

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.10.2023 - 13:08, Güncelleme: 25.10.2023 - 13:14
 

Doğum günü mini konsere dönüştü

Antalya'nın kültür-sanat yaşamına renk katan dört koronun şefi ve müzik direktörü Arzu Dede ile iki koristin eğlenceli doğum günü partisi, mini bir konsere dönüştü.

haberimizvar.net- Atatürk Parkı içerisindeki bir restoranda gerçekleşen doğum günü partisine Arzu Dede'nin şefliğini yaptığı Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu, Armoni Müzik Grubu, Irak Türkmen Birliği Dayanışma Derneği Çağdaş Türk Halk Müziği Korosu ve Çağdaş Bendir Grubu üyesi sanatçılar katıldı. Arzu Demir'in sunumunu üstlendiği müzikli doğum günü partisinde yerel ses sanatçıları Mert Demir, İpek Demir, Hakkı Nugay, Özlem Serdar sahne aldı. Şarkı ve türküler, doğum günlerini kutlayan Arzu Dede, Arzu Demir, Gülcan Gürler için seslendirildi.     Şef Arzu Dede  mikrofonu eline alıp son albümünde yer alan şarkıları yorumlarken, doğum günü partisine katılan koroların üyeleri de hep bir ağızdan eşlik etti. Doğum günleri kutlanan şef Arzu Dede, Arzu Demir, Gülcan Gürler, yaş pasta üzerinde yanan mumları "İyi ki doğdunuz" temposu eşliğinde birlikte söndürdü. Bir dostunun hazırlayıp basımını yaptığı sürpriz fotoğraf albümü ise Dede'yi duygulandırdı. Dört müzik korosunu çalıştıran müzik direktörü ve koro şefi Arzu Dede, doğum günü partisine destek veren koroların üyelerine "Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadınız" diyerek teşekkür etti.  
Antalya'nın kültür-sanat yaşamına renk katan dört koronun şefi ve müzik direktörü Arzu Dede ile iki koristin eğlenceli doğum günü partisi, mini bir konsere dönüştü.

haberimizvar.net- Atatürk Parkı içerisindeki bir restoranda gerçekleşen doğum günü partisine Arzu Dede'nin şefliğini yaptığı Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu, Armoni Müzik Grubu, Irak Türkmen Birliği Dayanışma Derneği Çağdaş Türk Halk Müziği Korosu ve Çağdaş Bendir Grubu üyesi sanatçılar katıldı. Arzu Demir'in sunumunu üstlendiği müzikli doğum günü partisinde yerel ses sanatçıları Mert Demir, İpek Demir, Hakkı Nugay, Özlem Serdar sahne aldı. Şarkı ve türküler, doğum günlerini kutlayan Arzu Dede, Arzu Demir, Gülcan Gürler için seslendirildi.    

Şef Arzu Dede  mikrofonu eline alıp son albümünde yer alan şarkıları yorumlarken, doğum günü partisine katılan koroların üyeleri de hep bir ağızdan eşlik etti.

Doğum günleri kutlanan şef Arzu Dede, Arzu Demir, Gülcan Gürler, yaş pasta üzerinde yanan mumları "İyi ki doğdunuz" temposu eşliğinde birlikte söndürdü. Bir dostunun hazırlayıp basımını yaptığı sürpriz fotoğraf albümü ise Dede'yi duygulandırdı.

Dört müzik korosunu çalıştıran müzik direktörü ve koro şefi Arzu Dede, doğum günü partisine destek veren koroların üyelerine "Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadınız" diyerek teşekkür etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.