Dolandırıcılık şüphelisi 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 08.12.2023 - 20:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 20:37
 

Dolandırıcılık şüphelisi 2 kişi yakalandı

Antalya'da dolandırıcılık şüphelisi yabancı uyruklu 2 kişi yakalandı

haberimizvar.net- Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan ve vatandaşları dolandıran şüphelilerin yakalanması için çalışma yaptı. Ekipler, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak 3 kişinin toplamda 124 bin dolarını ve ziynet eşyalarını çalan yabancı uyruklu M.E. ve M.İ.E'yi yakaladı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Antalya'da dolandırıcılık şüphelisi yabancı uyruklu 2 kişi yakalandı
haberimizvar.net- Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan ve vatandaşları dolandıran şüphelilerin yakalanması için çalışma yaptı.

Ekipler, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak 3 kişinin toplamda 124 bin dolarını ve ziynet eşyalarını çalan yabancı uyruklu M.E. ve M.İ.E'yi yakaladı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.