Dolar durdurulamıyor

EKONOMİ 28.09.2022 - 17:02, Güncelleme: 28.09.2022 - 17:04
 

Dolar durdurulamıyor

Dolar aldı başını gidiyor. Hergün bir yeni rekora imza atan dolar bugün 18 lira 54 kuruşla yeni bir rekora daha imza attı

haberimizvar.net- Merkez bankalarının geçen hafta agresif bir şekilde faizleri artırması ve yüksek faiz ortamının bir müddet daha süreceği sinyali vermesinin ardından küresel çapta dolar talebi güçlenmeye devam etti.İşte bu güçlenme Türkiye'de doların ibresinin yukarı olan yönünü daha da yukarı çevirmesine neden oldu.  Bu gelişmelerle birlikte Serbest piyasada 18,47 liradan alınan dolar 18,50 liradan satılıyordu. Ancak dolar bir rekora daha imza attı. 18,54 TL'yi gördü.
Dolar aldı başını gidiyor. Hergün bir yeni rekora imza atan dolar bugün 18 lira 54 kuruşla yeni bir rekora daha imza attı

haberimizvar.net- Merkez bankalarının geçen hafta agresif bir şekilde faizleri artırması ve yüksek faiz ortamının bir müddet daha süreceği sinyali vermesinin ardından küresel çapta dolar talebi güçlenmeye devam etti.İşte bu güçlenme Türkiye'de doların ibresinin yukarı olan yönünü daha da yukarı çevirmesine neden oldu. 

Bu gelişmelerle birlikte Serbest piyasada 18,47 liradan alınan dolar 18,50 liradan satılıyordu. Ancak dolar bir rekora daha imza attı. 18,54 TL'yi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.