Dolar haftaya 7,35 liradan başladı

EKONOMİ 24.08.2020 - 12:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Dolar haftaya 7,35 liradan başladı

İstanbul serbest piyasada dolar 7,35, euro 8,68 liradan el değiştiriyor. Gram altın ise 463 liradan satılıyor.

haberimizvar.net- Küresel piyasalar, korona virüsü aşısına ilişkin olumlu gelişmeler nedeniyle haftaya pozitif başladı. Hisse senetleri yükselirken, altın fiyatlarında ise kısmi düşüş oldu.   ABD vadelilerinde yüzde 0,4’leri bulan artışlar olurken, Hong Kong hisse senetleri, ABD – Çin gerginliğinde rahatlama sinyallerinin etkisiyle Asya hisselerinin yükselişine öncülük etti. Yatırımcıların odak noktasında ise, Fed Başkanı Jerome Powell’ın perşembe günü Jackson Hole’da yapacağı konuşmaya odaklanmış durumda. Konuşmanın, altın fiyatlarının yönünün belirlenmesinde de etkili olacağı belirtiliyor. İstanbul serbest piyasada ise dolar 7,35, euro 8,68, sterlin ise 9,65 liradan el değiştiriyor. Kuyumcularda ise gram altın 464 lira. 744 liradan alınan çeyrek altın 758 liradan satılıyor. Tam altının satış fiyatı ise 3 bin 27 lira.  
İstanbul serbest piyasada dolar 7,35, euro 8,68 liradan el değiştiriyor. Gram altın ise 463 liradan satılıyor.

haberimizvar.net- resel piyasalar, korona virüsü aşısına ilişkin olumlu gelişmeler nedeniyle haftaya pozitif başladı. Hisse senetleri yükselirken, altın fiyatlarında ise kısmi düşüş oldu.

 

ABD vadelilerinde yüzde 0,4’leri bulan artışlar olurken, Hong Kong hisse senetleri, ABD – Çin gerginliğinde rahatlama sinyallerinin etkisiyle Asya hisselerinin yükselişine öncülük etti. Yatırımcıların odak noktasında ise, Fed Başkanı Jerome Powell’ın perşembe günü Jackson Hole’da yapacağı konuşmaya odaklanmış durumda. Konuşmanın, altın fiyatlarının yönünün belirlenmesinde de etkili olacağı belirtiliyor.

İstanbul serbest piyasada ise dolar 7,35, euro 8,68, sterlin ise 9,65 liradan el değiştiriyor.

Kuyumcularda ise gram altın 464 lira. 744 liradan alınan çeyrek altın 758 liradan satılıyor.

Tam altının satış fiyatı ise 3 bin 27 lira.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.