Dolu ve sağanak yağış Alanya'da yaşamını olumsuz etkiledi

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.12.2023 - 15:58, Güncelleme: 06.12.2023 - 15:58
 

Dolu ve sağanak yağış Alanya'da yaşamını olumsuz etkiledi

Antalya’nın Alanya ilçesinde öğle saatlerinde aniden bastıran dolu yağışı ve ardından gelen sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.

haberimizvar.net- Alanya kent merkezinde öğle saatlerinde önce dolu, ardından da sağanak etkili oldu. Yağış nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı. İlçenin farklı bölgelerinde, oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler yollarda ilerlemekte zorlandı. Vatandaşlar apartmanların ve iş yerlerinin saçak altlarına sığınırken, esnaf ise fırçalarla dükkanlarının önünü temizlemeye çalıştı. Dolu yağışı, bazı bölgelerde foseptik taşmalarına neden oldu, apartman girişlerini su altında bıraktı. Özellikle Alanya çarşı merkezinde etkili olan dolu yağışı, şehrin sokak ve caddelerini beyaza bürüdü. Alanya Belediyesi ve itfaiye ekipleri, su birikintilerini tahliye etmek ve tıkanan rögarları açmak için çalışmalara başladı. İş yerlerinde su tahliye çalışmalarına esnaf da destek verdi.  
Antalya’nın Alanya ilçesinde öğle saatlerinde aniden bastıran dolu yağışı ve ardından gelen sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.

haberimizvar.net-  Alanya kent merkezinde öğle saatlerinde önce dolu, ardından da sağanak etkili oldu. Yağış nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı. İlçenin farklı bölgelerinde, oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler yollarda ilerlemekte zorlandı. Vatandaşlar apartmanların ve iş yerlerinin saçak altlarına sığınırken, esnaf ise fırçalarla dükkanlarının önünü temizlemeye çalıştı. Dolu yağışı, bazı bölgelerde foseptik taşmalarına neden oldu, apartman girişlerini su altında bıraktı.

Özellikle Alanya çarşı merkezinde etkili olan dolu yağışı, şehrin sokak ve caddelerini beyaza bürüdü. Alanya Belediyesi ve itfaiye ekipleri, su birikintilerini tahliye etmek ve tıkanan rögarları açmak için çalışmalara başladı. İş yerlerinde su tahliye çalışmalarına esnaf da destek verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.